Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Interviu in cazul profesoarei Gianina Podocea

Publicat:

Interviu acordat de directoarea Liceului Tehnologic Nicolae Balcescu din Oltenita, cu privire la ancheta jurnalistica socanta si neadevarata aparuta la adresa profesoarei , diriginta clasei a XII - a C, care a insotit un numar de 34 elevi, intr-o deplasare pentru un proiect numit "Sa ne cunoastem trecutul si frumusetile patriei".  

Citeste articolul mai departe pe oltenita-online.ro…  

Sursa articol: oltenita-online.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele rezultate ale analizelor in cazul fetiței din Calarași care a murit dupa ce a mancat pește congelat

21:10, 02.05.2024 - Analizele efectuate de Direcția Sanitar Veterinara in cazul fetiței din județul Calarași care a murit dupa ce a mancat pește arata o infestare cu bacterii peste limitele normale a alimentelor consumate, relateaza Spotmedia.ro, care citeaza Digi24. Probele analizate, prelevate de catre inspectorii DSV,…

Sentința exemplara in cazul unui șofer care a dat intenționat cu mașina de lux peste mai mulți polițiști

15:35, 15.04.2024 - Doi polițiști din Argeș au fost loviti, cu intenție, de un șofer care s-a urcat la volan deși avea permisul de conducere suspendat. Barbatul a pus in pericol viața agenților și a celor trei copii minori ai sai, aflați in mașina in momentul producerii incidentului.

Un medic de la Institutul CC Iliescu din Capitala a murit in spital

20:55, 12.04.2024 - Un medic de 59 de ani de la Institutul pentru Boli Cardiovasculare CC Iliescu de pe șoseaua Fundeni din București a fost gasit mort, vineri, 12 aprilie, in unitatea sanitara, relateaza agenția News.ro.Barbatul, care se afla la serviciu, a fost gasit inconstient de colegi. In pofida eforturilor, medicul…

Afaceristul turc, suspect in cazul uciderii Mirelei, tanara tranșata și aruncata langa A1, a fost reținut

09:06, 12.04.2024 - Afaceristul turc, suspect in cazul uciderii Mirelei, tanara tranșata și aruncata langa A1, a fost reținutUn cetatean turc a fost retinut pentru 24 de ore in cazul cadavrului unei femei gasit in urma cu cateva zile la iesirea de pe A1, in localitatea damboviteana Olteni,

Ultima ora! Percheziții la un suspect in cazul femeii tranșata și aruncata pe autostrada

09:26, 11.04.2024 - Ultima ora! Percheziții la un suspect in cazul femeii tranșata și aruncata pe autostradaAnchetatorii fac in aceasta dimineața percheziții in cazul femeii, al carei corp tranșat a fost gasit langa autostrada A1, Surse apropiate anchetei au spus pentru STIRIPESURSE.

Decizie surprinzatoare in cazul studentei la Medicina al carei prieten minor a provocat un grav accident cu mașina sa

18:41, 08.04.2024 - Judecatoria Huși a decis ca Ioana Birladeanu, studenta la Medicina, sa poata reveni la cursuri, deși a fost plasata in arest la domiciliu pentru favorizarea faptuitorului și incredințarea vehiculului unei persoane fara permis.

Cazul 'Pascu', la un pas sa se repete la Snagov: un adolescent beat și drogat a provocat un accident cu cinci victime

18:35, 06.04.2024 - Un adolescent beat și fara permis de conducere a provocat un accident cu cinci victime intr-o padure din Snagov, inforemaza Mediafax. El a condus o mașina care a lovit violent un copac. Cinci tineri au ajuns la spital.Accidentul a avut loc sambata pe parcursul nopții.

Interviu tulburator despre cazul Halep: „Simona e victima intențiilor malițioase ale ITIA!“ EXCLUSIV

07:17, 07.03.2024 - Avocatul Cristian Cernodolea, un bun cunoscator al spețelor sportive, a explicat cum Simona a stat un an și jumatate in afara tenisului din cauza unei organizații care a aparut cu scopul de a asigura integritatea tenisului, dar a ajuns sa distruga cariere pe baza unor probe dubioase.


Ce parere ai despre aceasta stire?