Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Insula Iubirii, sezonul 7. Cum se apără Marius Moise acuzat că nu i-ar fi oferit niciun cadou Biancăi. Ce a dezvăluit despre ea

Publicat:

de la sezonul 7 a abordat subiectul cadourilor in mediul online. a raspuns sincer unui internaut și nu a ratat ocazia de a-l ințepa nici pe .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aiudeanul Marius Troana, ispita in sezonul VIII din Insula Iubirii

19:55, 17.06.2024 - Marius Troana, din Aiud, este una dintre ispitele din sezonul VIII Insula Iubirii. Tanarul are o poveste de viața captivanta. Marius Troana are 31 de ani și in prezent este antreprenor. Deține doua saloane, dar viața lui nu a fost dintotdeauna atat de așezata. Descopera ispita in randurile urmatoare.…

Albaiulianul Darius Macinic, ispita in sezonul VIII din Insula Iubirii

19:45, 17.06.2024 - Albaiulianul Darius Macinic este ispita a Insula Iubirii sezonul VIII. Tanarul are propria afacere și scrie poezii in timpul liber. Darius Macinic și-a dorit sa fie ispita pentru ca il atrage ideea show-ului Insula Iubirii și psihologia care se afla in spatele evenimentelor de pe Insula Tentației. •…

Știrile Antena Stars. Radu Valcan, dezvaluiri din culisele emisiunii Insula Iubirii. Sezonul 8 se anunța a fi incendiar: „A fost unul cu totul special”

19:35, 17.06.2024 - Cinci cupluri au decis sa iși testeze relația la Insula Iubirii. Noul sezon, cel de-al optulea, revine la Antena 1 din 15 iulie și aduce povești de viața interesante atat ale concurenților, cat și ale ispitelor. Radu Valcan face dezvaluiri din culisele noului sezon, despre care spune ca va fi incendiar.

Ce a postat Natalia de la Mireasa, sezonul 9, dupa ce a fost eliminata in gala de vineri: „M-am simțit in plus”. I-a acuzat pe unii concurenți ca vor celebritate

09:40, 20.05.2024 - Natalia a fost eliminata in gala de vineri de la Mireasa. Concurenta spune ca, deși a intrat in casa cu gandul de a-și gasi pe cineva, a conștientizat ca este mai bine ca a parasit competiția. Vineri, trei concurenți nu și-au dorit sa iși ia ramas bun de la ea.

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce detalii neștiute a scos la iveala Bianca Giurca despre desparțirea de Marius Moise: „Am fost...”

16:55, 09.05.2024 - Bianca Giurca, fosta concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7, a scos la iveala detalii neștiute despre perioada in care s-a desparțit de Marius Moise. Se pare ca tanara a trecut prin momente cumplite dupa separarea de fostul iubit.

Acces Direct. Cum se apara Eugen, barbatul acuzat de Denisa ca a rapit-o. Ce spune despre episodul in care i-ar fi terorizat familia fetei: „Ea m-a cautat”

20:35, 08.05.2024 - Denisa și mama ei nu mai au liniște de cand Eugen, un barbat pe care adolescenta l-a cunoscut acum trei ani pe Facebook, le amenința și terorizeaza. Cele doua nu au putut sa se bucure nici de Paște, dupa ce a venit acasa la ele și a facut scandal.

Insula Iubirii, sezonul 7. Cat de mult seamana fiica Emei Oprișan și a lui Razvan Kovacs cu tatal ei. Micuța este adorabila

15:36, 04.04.2024 - Ema Oprișan și Razvan Kovacs, foștii concurenți din sezonul 7 Insula Iubirii, se mandresc cu o fetița adorabila. Micuța Luna a cucerit prietenii virtuali cu frumusețea ei. Aceasta seamana foarte bine cu tatal ei.

Ianis Hagi a dezvaluit in ce campionat iși dorește sa evolueze din sezonul urmator

17:01, 21.03.2024 - Ianis Hagi este imprumutat la Deportivo Alaves pana la finalul acestui sezon, urmand sa se intoarca la Rangers daca spaniolii nu vor decide sa il transfere definitiv. Mijlocașul roman a dezvaluit in ce campionat iși dorește sa joace din sezonul urmator.


Ce parere ai despre aceasta stire?