Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Insula Iubirii, sezonul 7. Bogdan Cîrlan, mesaj emoționant după Finală. Ce a spus după ce s-a aflat despre despărțirea de Claudia

Publicat:

La cateva ore dupa difuzarea episodului din sezonul 7 in care el și Claudia s-au desparțit, Bogdan a venit cu o reacție in mediul online. Ce le-a transmis concurentul celor care il urmaresc pe rețelele sociale.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce detalii neștiute a scos la iveala Bianca Giurca despre desparțirea de Marius Moise: „Am fost...”

16:55, 09.05.2024 - Bianca Giurca, fosta concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7, a scos la iveala detalii neștiute despre perioada in care s-a desparțit de Marius Moise. Se pare ca tanara a trecut prin momente cumplite dupa separarea de fostul iubit.

Mireasa, sezonul 4. Cum s-a pozat Ela dupa ce a ajuns de urgența la spital. Ce mesaj le-a transmis susținatorilor sai

15:46, 08.04.2024 - Ela, fosta concurenta din sezonul 4 Mireasa, și-a ingrijorat susținatorii dupa ce soțul ei a facut un anunț neașteptat. Petrica Nemeș a dat vestea ca partenera lui a ajuns de urgența la spital in urma cu mai bine de o saptamana. Iata ce mesaj a transmis tanara.

Mireasa sezonul 7. Ce mai face și cum arata Giulia, concurenta cu care Antonio se saruta dupa desparțirea de Maria

16:16, 01.04.2024 - Giulia este una dintre fostele concurente de la Mireasa sezonul 7. Nu a fost in competiție de la inceput, iar pentru scurt timp a fost intr-o cunoaștere cu Roberto, apoi a format un cuplu cu Zian. Dupa ce au decis ca nu se potrivesc, ea și-a aratat interesul pentru Antonia.

Tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, mesaj emoționant la 5 zile de la inmormantarea fiicei sale: "Nu pierzi un suflet drag doar o singura data"

12:40, 31.03.2024 - La cinci zile de la inmormanatrea fiicei sale, tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, a transmis un mesaj emoționant. Iata ce postare a facut publica parintele indurerat!

Bogdan Cirlan, fostul concurent de la Insula Iubirii, intr-o noua relație, dupa desparțirea de Claudia Florescu! Cine e femeia cu care formeaza un cuplu

22:50, 26.03.2024 - Au venit impreuna la Insula Iubirii pentru a-și testa dragostea, dar cu toate ca nu au plecat separați din show, ci logodiți, lucrurile s-au schimbat radical in viața lor. Claudia Florescu și Bogdan Cirlan și-au spus adio și nu a mai existat nicio cale de impacare. Acum, tanarul și-a refacut viața,…

Bogdan de la Ploiești o sarbatorește pe mama lui. Ce mesaj emoționant i-a transmis artistul: „Mulțumesc ca mi-ai dat viața!” / FOTO

13:55, 23.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Bogdan de la Ploiești și asta pentru ca mama lui iși celebreaza ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, artistul i-a transmis un mesaj emoționant femeii care i-a dat viața. Iata ce a postat cantarețul de manele pe rețelele de socializare!

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, trista dupa desparțirea de Sergiu? Ce mesaj a transmis fosta concurenta: „Nu am primit...” / FOTO

10:30, 03.03.2024 - De curand, dupa ce a anunțat ca ea și Sergiu nu mai formeaza un cuplu, Madi de la Mireasa a facut public un videoclip emoționant despre singuratate. Ce mesaj a transmis fosta concurenta pentru domnișoarele și doamnele care ii urmaresc activitatea din mediul online.


Ce parere ai despre aceasta stire?