Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Insula Iubirii sezonul 6. Cine este ispita Karina Fetica. Și-a lăsat locul de muncă pentru a-și urma visul

Publicat:

este una dintre cele 10 ispite de la sezonul 6. Carismatica și ambițioasa, tanara nu refuza nicio provocare așa ca are toate atuurile pentru a devenit o ispita veritabila.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iasmina Halas, primele declarații dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii! EXCLUSIV!

18:45, 30.04.2024 - Dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii, acum Iasmina Halas face lumina in acest caz. In exclusivitate pentru Spynews.ro, focoasa blonda ne spune adevarul. E sau nu intr-o relație cu tanarul? Aflam chiar acum!

Ce mai face și cum arata acum fosta ispita masculina de la Insula Iubirii, Sorin. S-a casatorit și pare mai fericit ca niciodata

14:05, 27.04.2024 - Povestea lui Sorin de la Insula Iubirii este una care a ramas in amintirea fanilor emisiunii. Insa, dupa ani de la apariția sa pe micul ecran, Sorin a gasit ceea ce mulți cauta toata viața - fericirea alaturi de iubirea vieții sale.

Insula Iubirii, sezonul 7. Cat de mult seamana fiica Emei Oprișan și a lui Razvan Kovacs cu tatal ei. Micuța este adorabila

15:36, 04.04.2024 - Ema Oprișan și Razvan Kovacs, foștii concurenți din sezonul 7 Insula Iubirii, se mandresc cu o fetița adorabila. Micuța Luna a cucerit prietenii virtuali cu frumusețea ei. Aceasta seamana foarte bine cu tatal ei.

Cum arata iubitul Dariei Cuflic, fosta ispita de la Insula Iubirii. Cei doi s-au lasat pozați intr-o ipostaza tandra

11:40, 04.04.2024 - Daria Cuflic, fosta ispita de la Insula Iubirii sezonul 7, s-a afișat alaturi de noul iubit. Cei doi s-au pozat intr-o ipostaza romantica. De altfel, se pare ca tanara iubește din nou dupa „aventura” pe care a avut-o alaturi de Razvan Kovacs in Thailanda.

Fiica Biancai Pop a implinit 9 luni. Imaginea postata de fosta ispita de la Insula Iubirii cu micuța Jessica Maria: „Fericirea mea” / FOTO

12:46, 04.03.2024 - Viața Biancai Pop s-a schimbat radical de cand a devenit mama. Fosta ispita de la Insula Iubirii iși dedica mare parte din timp creșterii fiicei ei, Jessica Maria. Micuța a implinit, de curand, 9 luni.

iUmor sezonul 16, 3 martie 2024. Vladyslav Kryvonogov și Alona Prasolova au lasat publicul masca. Cheloo: „Apreciez munca”

20:26, 03.03.2024 - „Imi plac lucrurile extraordinare. Magia extraordinara”, marturisește Vlad Magicianul inainte de a urca pe scena iUmor. „Nu doar cu mainile, și cu gura, cu diferite parți ale corpului.”

O fosta ispita de la Insula Iubirii este din nou singura! Cuplul și-a spus adio dupa 2 ani de relație: „Efectiv nu s-a mai putut!”

15:05, 28.02.2024 - Deși in urma cu jumatate de an ispita iși cerea iubita de soție intr-un mod absolut inedit, se pare ca acum, dupa o relație de doi ani au decis sa mearga pe drumuri diferite. Iata despre cine este vorba și de ce s-a ajuns la desparțire.

Radu Valcan, anunțul facut despre un nou sezon „Insula iubirii”: „Nimeni nu se uita, dar toata lumea știe despre ce este vorba in emisiune”

11:45, 06.02.2024 - Radu Valcan a vorbit intr-un interviu pentru ego.ro despre noul sezon „Insula iubirii”. Soțul Adelei Popescu a marturisit ca in acest an familia nu-l va insoți in Thailanda, acolo unde se filmeaza show-ul de la Antena 1.Radu Valcan obișnuia sa iși ia cu el familia in Thailanda, acolo unde filmeaza pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?