Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inna, mesaj emoționant după moartea bunicii sale. Imagini înduiosătoare cu artista alături de cea care a crescut-o

Publicat:

Inna a avut un final de an extrem de greu. Bunica ei, cea care i-a fost alaturi inca din copilarie, s-a stins din viața și a lasat un gol imens in inima ei. Artista a transmis cateva cuvinte in mediul online.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anca Molnar era convinsa ca va invinge cancerul, boala care i-a adus moartea! Ce mesaj emoționant a transmis, dupa ce s-a intors de la clinica din Turcia: ”Vin acasa dupa...”

08:35, 12.06.2024 - Anca Molnar a dus o lupta crunta cu cancerul! A luptat pana in ultimul moment, cand boala a rapus-o. In urma cu cateva luni, aceasta era convinsa ca va invinge cancerul și a primit vești bune din partea medicilor. Iata ce mesaj a transmis, dupa ce s-a intors de la clinica din Turcia.

Anunțul emoționant al lotului oficial pentru Euro 2024. Ideea geniala avuta: o legenda a tenisuluI mondial aleasa ca voce a prezentatorului și imagini de colecție!

11:55, 09.06.2024 - Spania și-a oficializat lista de 26 de jucatori pentru turneul final din Germania, punand familia, rudele și prietenii apropiați ai acestora sa le rosteasca numele. Este o narațiune in care Rafael Nadal face o reflecție despre ceea ce reprezinta fotbalul. In același timp, au fost proiectate imagini…

Fuego, imagine induioșatoare din copilarie alaturi de parinții lui. Ce mesaj emoționant a transmis in mediul online

12:31, 04.06.2024 - Fuego a induioșat inimile prietenilor virtuali cu o fotografie adorabila din copilarie in care apare alaturi de parinții sai. De asemenea, artistul a transmis și un mesaj emoționant in dreptul postarii.

Dana Rogoz, mesaj emoționant cu ocazia implinirii a 20 de ani de relație cu Radu Dragomir

16:45, 24.05.2024 - Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, au sarbatorit recent 20 de ani de relație, marcand acest moment special intr-un mod semnificativ. Cuplul, cunoscut pentru stabilitatea lor in showbiz-ul romanesc, s-a casatorit in 2012 și au impreuna doi copii, Vlad și Lia. Radu Dragomir mai are un fiu, Barbu,…

Richard Abou Zaki, imagini induioșatoare cu fiica lui dupa finala sezonului 13 Chefi la cuțite. Cum s-a filmat langa micuța

17:35, 16.05.2024 - Chef Richard Abou Zaki a „topit” inimile fanilor din mediul online cu o postare induioșatoare in care apare fiica lui, dupa finala sezonului 13 Chefi la cuțite. Cei doi s-au filmat in timp ce transmiteau un mesaj copleșitor.

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.

Alina Marymar, primul mesaj, dupa moartea nepotului ei. Partenera lui Tzanca Uraganu il iubea pe Lucas ca pe propriul copil: „Prin tine am simțit...” / FOTO

15:31, 30.04.2024 - Lacrimi și suspine in familia lui Tzanca Uraganu! Alina Marymar a postat pe rețelele de socializare primul mesaj, dupa moartea nepotului ei. Partenera celebrului manelist il iubea pe Lucas ca pe propriul ei copil.

Serghei Mizil, mesaj de adio pentru Costel Corduneanu. Interlopul a murit din cauza problemelor de sanatate: ”O zi trista pentru mine” / FOTO

01:25, 16.04.2024 - Moartea lui Costel Corduneanu a șocat pe toata lumea. Interlopul a murit in cursul zilei de luni, 15 aprilie 2024, din cauza problemelor cardiace cu carese confrunta. Serghei Mizil l-a cunoscut și aveau o relație apropiata, astfel ca a publicat un mesaj de adio in care regreta cele intamplate.


Ce parere ai despre aceasta stire?