Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ingredientul special care trebuie adăugat în pasca de Paște. Trucul bucătarilor de top

Publicat:

A inceput numaratoarea inversa pana la cea mai importanta sarbatoare creștina din an, iar gospodinele din toate colțurile țarii au inceput pregatirile. Din meniu nu are cum sa lipseasca un anumit desert tradițional. Daca vrei sa iți incanți musafirii și familia, trebuie sa afli care este ingredientul special care trebuie mereu adaugat in pasca de […] The post Ingredientul special care trebuie adaugat in pasca de Paște. Trucul bucatarilor de top appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cotlet de miel care se topește in gura. Ingredientul care il fragezeste, iese mai bun ca niciodata

20:05, 03.05.2024 - Cotletul de miel este o adevarata delicatesa, insa doar daca este gatit corespunzator, urmand cațiva pași simpli. Exista un anumit ingredient pe care trebuie sa-l folosiți. Gustul va fi cu totul diferit. Cea mai buna rețeta de cotlet de miel Alaturi de oua pe masa de Paște trebuie sa fie mereu și mielul.…

Liviu Dragnea a revenit pe YouTube inainte de Paste. Reteta de pasca si ingredientul secret „Nu imi place sa fac aluat”

16:00, 02.05.2024 - Dupa aproape un an de pauza de pe canalul sau, Liviu Dragnea a revenit pe YouTube inainte de Paste. Fostul lider PSD a prezentat o rețeta de pasca delicioasa ce a facut furori in randul internauților. Ingredientul secret folosit de el ii da nu doar o aroma speciala, dar și o textura minunata. Surpriza…

Diferenta dintre cozonacul pentru Paste si cel pentru Craciun. Acum 100 de ani, desertul se facea altfel. Ce avea special primavara

14:55, 02.05.2024 - Nu exista masa de sarbatoare, la romani, de pe care sa lipseasca tradiționalul desert. Exista insa o diferența dintre cozonacul pentru Paste si cel pentru Craciun pe care puțini o cunosc. Ce se intampla acum o suta de ani inainte de cea mai importanta sarbatoare a creștinilor. Desertul tradițional ce…

Tocanița de miel cu gust divin. Ingredientul special pe care il adauga in ea gospodinele din Ardeal

13:26, 02.05.2024 - Mielul este nelipsit de pe masa romanilor de Paște, mai ales pentru ca e versatil și poate fi pregatit intr-o mulțime de moduri. Printre cele mai celebre preparate este tocanița de miel, pentru care avem cea mai tare rețeta. Ce ingredient special se adauga, astfel incat sa iasa ca in Ardeal. Cum faci…

Ce branza se folosește la pasca. Doar așa iți va ieși delicioasa și cu suficienta umplutura

12:15, 26.04.2024 - Pasca este desertul nelipsit de pe masa de Paște. Un aluat de cozonac ce conține o umplutura aromata și dulce de branza și stafide, decorata cu o cruce facuta din aluat. Acest preparat este delicios atat in varianta clasica, cat și in cele mai moderne precum pasca cu ciocolata, pasca fara aluat sau…

Pasca cu ciocolata, 3 rețete speciale 

11:25, 25.04.2024 - Pasca este nelipsita de pe masa de Paște, insa acest desert tradițional poate fi reinterpretate intr-o mulțime de feluri. Tot mai des, romanii fac pasca cu ciocolata, adaugand acestui desert o nota cu totul speciala. Pasca este un desert care se face in mod clasic cu branza de vaci, stafide și un aluat…

Cea mai buna placinta cu cartofi dupa rețeta Gabrielei Cristea. Ingredientul magic care ii da un gust nemaipomenit

20:45, 24.04.2024 - Gabriela Cristea a dezvaluit o noua rețeta extrem de interesanta, special pentru aceasta perioada de post. Daca nu știi ce sa mai gatești, afla cum se prepara cea mai delicioasa placinta cu cartofi. Care este ingredinetul magic, ce ii da un gust cu totul special. Rețeta de placinta cu cartofi de la…

Nu mai pune stafide in cozonac, strica gustul si consistenta. Ingredientul care ii ofera o aroma unica, doar asa il vei face de acum

14:00, 22.04.2024 - Sarbatorile pascale se apropie cu pași repezi, iar gospodinele deja au inceput sa-și pregateasca meniul pentru masa de Paște. Ca-n fiecare an, cozonacul este nelipsit de pe mesele romanilor. Acest desert se prepara de regula cu multa nuca, rahat, stafide sau ciocolata. Totuși, unele gospodine nu adauga…


Ce parere ai despre aceasta stire?