Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ingredientul care se pune în grișul pentru găluște. Așa le prepară marii bucătari

Publicat:

Cum sezonul rece nu a trecut, iar temperaturile inca scazute ne imbie spre ciorbe fierbinți, care sa ne incalzeasca, la mare cautare este și supa de galuște. Insa, pe cat de gustoasa și hranitoare e, pe atat de complicata poate fi uneori. Ba galuștele sunt prea tari, ba se faramițeaza in oala, gospodinele ajungand, nu […] The post Ingredientul care se pune in grișul pentru galuște. Așa le prepara marii bucatari appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat se fierb ouale pentru Paște ca sa nu crape. Marii bucatari doar așa procedeaza

19:15, 03.05.2024 - Ne afla in perioada sarbatorilor Pascale, iar zilele acestea gospodinele petrec ore in șir pentru a pregati cele mai delicioase bucate tradiționale. De pe masa nu trebuie sa lipseasca ouale roșii. Cat timp se fierb ouale de Paște Cu toții știm ca ouale vopsite nu pot lipsi niciodata de pe masa de Paște.…

Smantana de post pentru ciorba ca la manastire. Cum o prepara calugarii, iese extraordinara așa

13:05, 25.04.2024 - Ai nevoie de un singur ingredient de baza pentru a prepara smantana de post delicioasa, ca la manastire. Calugarii folosesc mereu aceste semințe pentru a prepara sosul pe care, de cele mai multe ori, il adauga in ciorbe sau supe. Gustul mancarurilor va fi desavarșit! Ingredientul deosebit pe care calugarii…

Secretul ca sa nu faci fum in casa cand prajești pește. Așa procedeaza marii bucatari la restaurant

14:51, 24.04.2024 - Peștele prajit este un preparat foarte delicios și ravnit de mulți in aceasta perioada, avand in vedere ca mulți creștini respecta postul Paștelui. De multe ori iese foarte mult fum atunci cand prajim peștele, dar exista un mic truc prin care putem scapa de aceasta problema. Cum se prajește corect peștele…

Cozonac mare și pufos dupa o rețeta veche de 170 de ani. Marii bucatari nu uitau niciodata de acest ingredient secret

10:50, 07.04.2024 - Dupa cum bine știe toata lumea, atat de Paște, cat și de Craciun, bunicile se grabeau sa faca cel puțin un cozonac mare și pufos, dar cum ar fi sa faci unul dupa o rețeta veche de 170 de ani, la care marii bucatari nu uitau niciodata de ingredientul secret? Cozonacul, nelipsita tradiție de Paște […]…

Siropul care da toata savoarea mucenicilor. Cum se prepara și care este ingredientul secret

14:26, 08.03.2024 - Mucenicii sunt nelipsiți din tradiția romaneasca, fiind savurați in fiecare an pe data de 9 martie, cu ocazia sarbatorii creștin ortodoxe a Sfinților Mucenici. In aceasta zi, gospodinele din intreaga țara se straduiesc sa pregateasca acest desert delicios, imparțindu-se in doua categorii: cele care…

Ce trebuie sa faci cu aluatul de clatite inainte de a-l pune in tigaie pentru a nu face cocoloase. Asa procedeaza marii bucatari

19:11, 17.02.2024 - Cu siguranța nimeni nu poate refuza o porție de clatite. Acest desert este adorat de toata lumea, de la mic la mare. Totuși, puține gospodine știu cum sa prepare aluatul pentru clatite. Exista cate un truc care trebuie pus in practica de fiecare data cand le preparați. Ce trebuie sa faci cu aluatul…

Meteo Constanta: Vremea la malul marii in intervalul 08 -10 februarie

08:30, 08.02.2024 - La malul marii, in intervalul 08.02.2024 ora 08:00 09.02.2024 ora 08:00, vremea va fi in general frumoasa si in continuare deosebit de calda. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat cu intensificari trecatoare.Temperaturile maxime se vor situa intre 12 si 18 grade, iar cele minime…


Ce parere ai despre aceasta stire?