Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inginerul inventator Ștefan Nicolaescu a trecut la cele drepte

Publicat:

Oradean prin adopție, Ștefan Nicolaescu a fost una dintre acele minți vizionare care in anii 70 - 80, cercetand posibilitațile imediate de dezvoltare a unor tehnologii noi de combustie, a prognozat apariția automobilului electric și a hidrogenului, ca alternativa nepoluanta.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alegerile europene ar urma sa duca la `caderea maștilor` extremei drepte - cercetatori

07:50, 23.04.2024 - Cercetatorii Hector de Rivoire și Arthur de Liedekerke amintesc ca, in spatele unei fațade ideologice noi, partidele de extrema dreapta, aflate intr-o poziție favorabila pentru alegerile europene din iunie, raman profund periculoase, mai ales din cauza simpatiilor lor fața de Rusia.

„Vulturul” oradean, de la han, berarie si hotel, la revista umoristica

07:21, 28.03.2024 - Vulturul negru a fost sursa de inspiratie nu doar pentru faimosul palat oradean sau pentru revista umoristica a lui Iustin Ardelean aparuta in 1892, dar si in zilele noastre pentru o serie de etichete care il readuc in atentia oradenilor.

Blocurile pe bile și tencuiala anti-CUTREMUR. Cum i-a mințit Ceaușescu pe romani dupa catastrofa din 4 martie 1977

07:16, 05.03.2024 - Una dintre cladirile emblematice despre care s-a propagat legenda urbana ca ar fi "pe bile" este hotelul Intercontinental. In realitate insa, acesta nu beneficiaza de tehnica respectiva.„N-am reușit sa gasim nicio cladire de dinainte de 1977 care sa aiba așa ceva (...). Nu exista astfel de cladiri”,…

Ce l-a facut pe liderul extremei drepte olandeze, Geert Wilders, sa exclame ca țara sa este „proasta Europei”

19:55, 19.02.2024 - Liderul partidului de extrema dreapta din Olanda, Geert Wilders, a carui formațiune a caștigat cel mai mare numar de voturi in alegerile parlamentare din urma cu trei luni, dar nu a reușit sa formeze inca un guvern, a declarat luni ca țara sa este considerata „proasta Europei”.

Victorie la Curtea Suprema pentru un procuror oradean. CSM, obligat sa-i accepte transferul la Parchetul Bihor

18:15, 06.02.2024 - Procurorul oradean Radu Ioan Alba a obținut, printr-o acțiune la Inalta Curte de Casație și Justiție, admiterea transferului de la Parchetul de pe langa Judecatoria Oradea la Parchetul Bihor.

UPDATE: Fostul procuror oradean Adrian Brișcan a murit la doar 52 de ani. SMURD, intervenție zadarnica

13:55, 04.02.2024 - Fostul procuror oradean Adrian Brișcan a incetat din viața in cursul dimineții de duminica, dupa ce a suferit un stop cardiac in propria locuința. Ex-magistratul avea 52 de ani și se pensionase in urma cu doar doi ani.

150.000 de cetațeni germani au manifestat sambata la Berlin contra extremei drepte și pentru apararea democrației

22:40, 03.02.2024 - Pe strazile Berlinului s-au aflat sambata in jur de 150.000 de persoane care s-au mobilizat contra partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) – o mișcare de protest intrata de acum in cea de a patra saptamana. Manifestații similare, relateaza Reuters, au avut loc la Dresda, Eisenach,…

Cine este inginerul care s-a aruncat sub roțile unui tren incarcat cu carbune. Era macinat de o boala cumplita

12:45, 31.01.2024 - Un inginer in varsta de 42 de ani s-a sinucis marți, 30 ianuarie 2024, aruncandu-se sub roțile unui tren incarcat cu carbune, care circula pe o ruta industriala, pe raza municipiului Motru, din județul Gorj.


Ce parere ai despre aceasta stire?