Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Îngheţata care nu se topeşte, creată de cercetătorii scoţieni. Care este ingredientul „secret”

Publicat:

Un sortiment de inghetata care nu se topeste a fost creat recent de cercetatorii scotieni, cu ajutorul unei proteine dintr-un aliment japonez traditional, care face ca preparatele culinare sa isi pastreze forma solida pentru o perioada mai indelungata, informeaza dailymail.co.uk. Zilele tricourilor patate cu ciocolata si ale cornetelor de inghetata pe care se preling picaturi lipicioase ar putea sa devina in curand o simpla amintire, spun autorii acestui studiu. Cercetatorii scotieni au descoperit o modalitate de fabricare a unui sortiment de inghetata cu o textura mai ferma, ce permite acestui…

Citeste articolul mai departe pe covasnamedia.ro…  

Sursa articol: covasnamedia.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cotlet de miel care se topește in gura. Ingredientul care il fragezeste, iese mai bun ca niciodata

20:05, 03.05.2024 - Cotletul de miel este o adevarata delicatesa, insa doar daca este gatit corespunzator, urmand cațiva pași simpli. Exista un anumit ingredient pe care trebuie sa-l folosiți. Gustul va fi cu totul diferit. Cea mai buna rețeta de cotlet de miel Alaturi de oua pe masa de Paște trebuie sa fie mereu și mielul.…

S-a aflat ingredientul secret pentru tinerețea veșnica: poate incetini procesul de imbatranire a omului

02:05, 05.04.2024 - Proteina ursului de apa poate incetini procesul de imbatranire a omului, potrivit unui studiu realizat de oamenii de știința. Astfel de creaturi pot indura cele mai extreme condiții din lume și pot supraviețui.

Zilele calduroase au adus ghereta cu inghețata in parcarea de la Kaufland

22:41, 31.03.2024 - In parcarea supermarketului Kaufland fin Turda a aparut o ghereta cu inghețata. „Sezonul a inceput! Ne gasiți in parcare la Kaufland. ORAR: LUNI – SAMBATA 11-21. DUMINICA 11-20″, au transmis cei cu ghereta de inghețata.

Actualitate medicala/ Proteinele au efect asupra calitatii somnului

00:35, 26.03.2024 - Un studiu recent, realizat de cercetatori din Irlanda și Statele Unite, a examinat modul in care diferitele surse de proteine pot influența calitatea somnului, incercand sa afle daca proteinele vegetale sunt mai benefice decat cele animale sau invers. Somnul de calitate este definit de specialiști ca…

Puțina lume știe ca zacusca NU este de post! Poate fi consumata doar in anumite zile din Postul Paștelui

10:35, 19.03.2024 - Daca va doriți sa țineți Postul Paștelui ca la carte, țineți cont de cateva reguli. Postul Sfintelor Paști este cel mai aspru post al Bisericii Ortodoxe.In acest post, se face "dezlegare" la untdelemn, la vin și, mai rar, la pește. Postul Paștelui 2024. Care sunt zilele cu dezlegare la pește Cum zacusca…

Un nou studiu sugereaza ca pasarile si-au inceput evolutia cu mult inainte de disparitia dinozaurilor

00:45, 21.02.2024 - Un nou studiu ofera argumente ca evolutia pasarilor moderne a inceput cu mult mai devreme decat se credea, precedand disparitia dinozaurilor, a transmis Agenția Xinhua, preluata de Agerpres. Publicat in prima parte a acestei luni in jurnalul Proceedings of the National Academy of Sciences, studiul a…

A aparut un nou tip de carne. A fost creata in Dobrogrea: este de capra, dar are gust de vaca

08:30, 16.02.2024 - Dupa aproape 14 ani de cercetari și experimente, a aparut un nou tip de carne ce ar putea deveni, in viitor, o alternativa mai sanatoasa, mai gustoasa și, in primul rand, mai ieftina pentru romani. Este vorba despre o carne de capra, dar care are gust de vaca. Cercetatorii din Dobrogea au confirmat:…


Ce parere ai despre aceasta stire?