Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Indonezia va deschide o anchetă după ce a fost lovită de prima sa tornadă de mare amploare

Publicat:

Indonezia a fost lovita de o tornada ce a avut o amploare nemaiintalnita pana acum in aceasta tara, care a ranit cel putin 33 de persoane si a avariat mai multe cladiri, au declarat oficiali guvernamentali indonezieni, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Dupa ce vanturi violente s-au abatut miercuri asupra orasului Sumedang din provincia Java de Vest, un climatolog din cadrul organizatiei guvernamentale de cercetare BRIN, , a declarat ca aceasta agentie va "reconstrui traseul tornadei si va investiga tornada".

Intr-un mesaj distribuit pe reteaua de socializare X, cunoscuta…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

FBI a deschis o ancheta penala in cazul prabusirii podului din Baltimore. Corpul unei a patra victime a fost recuperat de scafandri

10:40, 16.04.2024 - Biroul Federal de Investigatii (FBI) a anuntat ca a deschis luni o ancheta penala in cazul prabusirii podului Francis Scott Key din Baltimore, iar oficiali locali au confirmat recuperarea unui al patrulea cadavru, transmite Reuters.

Dupa ce șapte angajați umanitari au fost uciși in Gaza, Israelul demite doi ofițeri și ii cearta pe comandanți pentru "eroare"

14:51, 05.04.2024 - Ancheta israeliana referitoare la atacul aerian in care au fost uciși sapte lucratori umanitari in Gaza a constatat erori grave si incalcari ale procedurilor de catre armata. In consecinta, doi ofiteri au fost demisi, iar comandanti de rang inalt au fost mustrati in mod oficial, relateaza Reuters.

Atac armat la Moscova. Suspectii au fost adusi la Comitetul de ancheta. Bilantul a crescut la 137 de morți

17:11, 24.03.2024 - Suspectii arestati dupa atacul terorist de vineri de la Moscova au fost adusi la sediul Comitetului de ancheta de la Moscova, a anuntat duminica agentia de presa rusa RIA preluata de Reuters.

Indonezia lanseaza o ancheta dupa ce a fost lovita de o tornada de mare amploare

04:40, 25.02.2024 - Autoritațile din Indonezia au lansat o ampla investigație dupa ce țara a fost lovita de o tornada ce a avut o amploare nemaiintalnita pana acum in aceasta țara, care a ranit cel puțin 33 de persoane și a avariat mai multe cladiri, au declarat oficialii guvernamentali indonezieni

Videoclipul surprinde o tornada rara și dramatica din Indonezia

13:41, 22.02.2024 - Videoclipul filmat miercuri (21 februarie) a aratat o tornada, pe o scara neinregistrata anterior in țara, aruncand resturi in aer, in provincia Java de Vest, conform Reuters. Aceasta a lovit orașul Sumedang și a ranit cel puțin 33 de persoane și a deteriorat sute de cladiri, potrivit oficialilor.Dupa…

Von der Leyen: Comisia va prezenta o strategie industriala de aparare a UE și va deschide un birou de inovare in Ucraina

08:15, 18.02.2024 - Comisia Europeana va prezenta o propunere de strategie industriala de aparare in trei saptamani, a declarat sambata presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si va deschide, de asemenea, un birou de inovare in domeniul apararii in Ucraina, informeaza Reuters, preluat de Agerpres.

Prapad in Turcia si Grecia. O tornada a facut ravagii in Insula Rodos, iar Antalya a fost lovita de ploi torentiale

10:05, 14.02.2024 - Prapad in Turcia si Grecia. O tornada a facut ravagii in Insula Rodos, iar Antalya a fost lovita de ploi torentiale. Vremea extrema a facut prapad in Turcia si Grecia, doua dintre destinatiile de vacanta favorite ale romanilor.

O ancheta de spionaj din Brazilia a ajuns la fiul lui Bolsonaro

01:00, 30.01.2024 - Poliția federala braziliana a percheziționat luni (29 ianuarie) proprietați ce au legatura cu Carlos Bolsonaro, un din fii fostului președinte de extrema-dreapta Jair Bolsonaro, in cadrul unei anchete privind presupusul spionaj ilegal asupra dușmanilor politici, in timpul mandatului tatalui sau, au…


Ce parere ai despre aceasta stire?