Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INDIA - Cel putin 36 de morti in timpul celui mai mare festival religios din lume

Publicat:

Cel putin 36 de persoane au murit ieri, 10 februarie, in timpul , cel mai mare festival religios din lume, ce se desfasoara in nordul Indiei, din cauza unei busculade care s-a produs in gara orasului, au anuntat autoritatile, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Valurile de canicula au provocat cel putin 56 de decese in India si aproape 25.000 de cazuri de insolatie in perioada martie-mai

16:00, 03.06.2024 - Aproape 25.000 de persoane au suferit posibile insolatii si 56 si-au pierdut viata dupa mai multe valuri de canicula care au cuprins teritoriul Indiei in perioada martie-mai, a relatat presa locala, mentionand date guvernamentale, potrivit Reuters, potrivit Agerpres.

Incendiu intr-un parc de distractii din India: Bilantul a urcat la 27 de morti, dintre care patru copii

12:30, 26.05.2024 - Douazeci si sapte de persoane, dintre care patru copii, au murit intr-un incendiu care a izbucnit sambata intr-un parc de distractii din vestul Indiei, conform unui nou bilant al politiei, relateaza France Presse.

Un incendiu la un local de divertisment a ucis cel putin 24 de persoane in India

21:15, 25.05.2024 - Cel putin 24 de persoane, printre care multi copii, au murit intr-un incendiu care a izbucnit sambata seara intr-un local de divertisment pentru familii din statul Gujarat, in vestul Indiei, a anuntat un oficial guvernamental, potrivit Agerpres.

Pacienții vor aștepta mai puțin pentru vizitele la medic

21:30, 17.05.2024 - Sistemul informațional in care sint inregistrate cartelele medicale electronice va fi perfecționat in timpul apropiat pentru a facilita munca medicilor, dar și pentru a reduce timpul de așteptare al pacienților. Declarația a fost facuta de șeful Catedrei Medicina primara de la Universitatea de Stat…

Zeci de morți și de raniți in India dupa ce un panou publicitar uriaș s-a prabușit in timpul unei furtuni

16:30, 14.05.2024 - Cel puțin 4 persoane a murit și alte 75 a fost ranite dupa ce panoul de mare dimensiuni s-a desprins, luni seara, din cauza vantului puternic și a cazut in apropierea unei benzinarii din orașul indian Mumbai, informeaza AP.O operațiune de salvare a fost declanșata imediat, iar autoritațile au declarat…

Un panou publicitar uriaș s-a prabușit in India in timpul unei furtuni: 12 morți și cel puțin 60 de raniți

12:15, 14.05.2024 - Douasprezece persoane au fost ucise si cel putin 60 au fost ranite cand un panou publicitar s-a prabusit luni din cauza unei puternice furtuni la Mumbai, au anuntat autoritatile municipale din capitala financiara a Indiei situata in vestul tarii, noteaza AFP.

VIDEO - 12 morti si 60 de raniti in urma prabusirii unui panou publicitar gigantic in India

06:50, 14.05.2024 - Douasprezece persoane au fost ucise si cel putin 60 au fost ranite cand un panou publicitar s-a prabusit luni din cauza unei puternice furtuni la Mumbai, au anuntat autoritatile municipale din capitala financiara a Indiei situata in vestul tarii, noteaza AFP, potrivit Agerpres.

Ramașițele ale celui mai mare șarpe de pe planeta, descoperite in India

02:20, 20.04.2024 - In vestul Indiei au fost descoperite ramașițele unui șarpe uriaș, despre care se crede ca este cel mai mare șarpe care a trait vreodata pe planeta. Intr-o mina din vestul Indiei, oamenii de știința au descoperit citeva vertebre uriașe fosilizate - in total, au reușit sa gaseasca 27 de vertebre ale șarpelui.…


Ce parere ai despre aceasta stire?