Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incident la decolare: 8 raniti intr-un avion Laudamotion cu destinatia Viena

Publicat:

Toate zborurile au fost suspendate pentru circa trei ore, vineri seara, pe aeroportul londonez Stansted si opt persoane au fost usor ranite, dupa un incident la decolare care a implicat un avion al companiei Laudamotion.

"Echipajul cursei OE de la Stansted la Viena a decis sa intrerupa decolarea din cauza unor probleme la motor si sa-i debarce pe pasageri pe pista, din motive de precautie", a transmis vineri seara pe Twitter compania Laudamotion. Pasagerii au fost dusi cu autobuzul la terminal, urmand sa se imbarce in alte curse.

Opt persoane au suferit rani usoare, a mentionat…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zborurile din toata Europa, perturbate joi de o greva a controlorilor de trafic aerian din Franța

11:10, 25.04.2024 - Intarzieri si anulari de zboruri urmeaza sa afecteze joi, 25 aprilie, traficul aerian din Europa, dupa ce autoritatile franceze nu au reusit sa ajunga la un acord cu controlorii de trafic aerian pentru a evita intrarea lor in greva, relateaza Reuters.Autoritatea Aeronautica Civila din Franta (DGAC)…

Rusia ataca zborurile de linie: Ryanair si Wizz Air au raportat probleme inclusiv deasupra Romaniei / Harta

17:20, 22.04.2024 - Mii de zboruri de linie  au fost afectate de presupuse bruiaje rusești, iar surse din aviație au calificat tactica drept "extrem de periculoasa" și o amenințare majora la adresa siguranței aeriene.

Vești bune pentru romani! Zborurile catre una dintre cele mai dorite destinații de vacanța, reluate de Ryanair

22:50, 04.04.2024 - Vești bune pentru romani! Incepand cu luna iunie a acestui an, reprezentanții companiei aeriene Ryanair a anunțat ca va relua zborurile catre una dintre cele mai dorite destinații de vacanța.

Ryanair va relua zborurile catre Israel incepand cu luna iunie

21:50, 04.04.2024 - Compania aeriana europeana low-cost Ryanair a declarat joi ca va relua zborurile catre Tel Aviv incepand cu 3 iunie, cu 40 de zboruri saptamanale, in urma redeschiderii unui terminal la principala poarta internaționala din Israel.

Bebeluș abandonat pe aeroportul din Tel Aviv! Motivul halucinant invocat de parinți

11:50, 08.03.2024 - Incidentul s-a petrecut pe data de 5 martie. Parinții, care au pașapoarte belgiene, zburau catre Bruxelles, iar cand li s-a transmis ca au nevoie de bilet și pentru copil, au lasat minorul in carucior langa un birou de Check-in și au plecat spre terminalul de securitate, relateaza Ziare.com.Angajații…

Piedici pentru Navalnii si pe ultimul drum

19:25, 29.02.2024 - Aliatii defunctului lider al opozitiei ruse Aleksei Navalnii au declarat joi ca nu reusesc sa inchirieze o masina funerara care sa transporte sicriul cu trupul lui Navalnii la biserica Maicii Domnului din suburbia Mariino (sud-est) a Moscovei, unde va avea loc slujba de inmormantare pe 1 martie, relateaza…

X a restabilit contul Iuliei Navalnaia dupa ce acesta fusese suspendat

17:25, 20.02.2024 - Contul de pe platforma X (fosta Twitter) al Iuliei Navalnaia, vaduva opozantului rus Aleksei Navalnii, a fost restabilit marti la mai putin de o ora dupa ce a fost suspendat pentru incalcarea regulilor de utilizare, informeaza AFP.

(VIDEO) Activiști de mediu au atentat la Constituția SUA

06:25, 15.02.2024 - O noua isprava a activiștilor de mediu. Activisti au aruncat miercuri, la Washington, cu praf rosu pe geamul care protejeaza exemplarul original al Constitutiei SUA. Ei vor ca presedintele Joe Biden sa declare starea de urgenta climatica. „Nu ne dorim sfarsitul civilizatiei, dar acesta este drumul pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?