Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incident HALUCINANT! Două vase s-au ciocnit după ce capitanul uneia A LUAT O PAUZĂ SĂ URINEZE în mare

Publicat:

Tancul petrolier ”” aproape s-a scufundat in dupa ce capitanul sau s-a dus sa-și faca nevoile peste bord, in loc sa fie atent la celelalte nave de pe culoarul de navigație.

Potrivit cugetliber.ro, lipsa de atenție a capitanulu a pus în pericol viața echipajului sau, format din trei persoane. La doar câteva momente dupa ce omul s-a decis ca trebuie sa urnieze în mare, nava sa a fost lovita de &"Darjoa&", un portcontanier de patru ori mai mare.

În urma impactului, tancul &"&" s-a înclinat într-o parte, pâna…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incident halucinant in Galați! Un criminal recent eliberat din inchisoare a vrut sa arunce in aer casa unui vecin

19:55, 12.04.2024 - Un barbat a fost la un pas de moarte, in Galați! Un criminal, care recent a fost elimberat din inchisoare, a amenințat ca il va ucide pe vecinul sau și a vrut sa ii arunce casa in aer. Un polițișt a incercat cu disperare sa il opreasca.

Incident la Aeroportul Heathrow din Londra: Doua avioane de pasageri s-au ciocnit pe pista VIDEO

21:00, 06.04.2024 - Aeroportul Heathrow din Londra a fost zguduit de un incident neașteptat ,sambata, cand doua avioane de pasageri s-au ciocnit pe pista. Din fericire, din primele informații nu s-au raportat raniți in urma impactului.

Incident grav pe aeroportul Heathrow, cel mai mare din Anglia. Doua avioane s-au ciocnit pe pista

20:05, 06.04.2024 - Nu au fost raportati raniti, relateaza AP. Virgin a declarat ca avionul sau Boeing 787-9 terminase un zbor si nu avea pasageri la bord atunci cand varful aripii sale a atins un avion stationar al British Airways in timp ce era remorcat de la un stand din Terminalul 3 al aeroportului. "Am inceput o investigatie…

FOTO | Incident pe cel mai mare aeroport din Marea Britanie: Doua avioane s-au ciocnit

18:15, 06.04.2024 - Doua avioane s-au lovit sambata pe aeroportul Heathrow. Nicio persoana nu a fost ranita in urma coliziunii. Cele doua aparate de zbor au avarii la aripi.Accidentul s-a produs sambata, pe aeroportul din Londra.

Incident halucinant in Caraș-Severin. Un autocar plin cu zeci de elevi a luat foc in mers / FOTO

11:10, 02.04.2024 - Un incident halucinant s-a produs pe o șosea din Caraș-Severin. Un autocar plin cu zeci de elevi a luat foc, in timp ce se afla in mers. Copiii au luat parte la scene terifiante, in timp ce se aflau in Moldova Noua. Autocarul lor a fost cuprins de flacari.

Incident halucinant in Italia. O romanca a fost dusa cu poliția la aeroport și trimisa de urgența in țara. A comis mai multe infracțiuni grave

16:35, 03.03.2024 - O romanca din Italia a fost dusa cu forța la aeroport de polițiști și trimisa de urgența in țara, dupa ce a facut mai multe infracțiuni grave. Au fost luate masuri dure impotriva femeii, dupa ce a terorizat oamenii. Iata ce a facut.

Incident halucinant in Ploiești. O femeie, care tocmai a nascut, s-a intors la spital pentru a returna bebelușul altei mamei, dupa ce medicii i-au incurcat

20:40, 12.02.2024 - Un incident halucinant a avut loc, in urma cu puțin timp, in Ploiești. O femeie care nascuse recent s-a intors la spital, dupa ce medicii i-au incurcat bebelușul cu cel al altei femei. Aceasta i-a returnat copilul, iar acum are loc o ancheta.

Accident in Giurgiu: Trei persoane ranite intr-un incident

19:25, 28.01.2024 - Trei persoane au fost ranite, duminica seara, in urma unui accident produs duminica seara in municipiul Giurgiu, unde doua autoturisme s-au ciocnit. Toate cele trei victime au fost preluate de ambulante si transportate la spital.Accidentul a avut loc duminica, pe soseaua Balanoaiei, unde doua autoturisme…


Ce parere ai despre aceasta stire?