Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu puternic, la Cahul: A ars un depozit

Publicat:

Un incendiu puternic a izbucnit noaptea trecuta la un depozit amplasat pe teritoriul unei ferme de vite mari cornute din localitatea Alexanderfeld din raionul Cahul. Ajunși la fața locului pompierii au stabilit ca focul a cuprins baloți din paie și fin depozitate in interiorul construcției din țigla metalica cu suprafața aproximativ de 750 m2. Pentru lichidarea arderii au intervenit trei echipaje

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

FOTO Incendiu puternic langa Manastirea Voroneț din Suceava. Exista riscul ca focul sa se extinda

16:05, 04.05.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit, in urma cu puțin timp, langa Manastirea Voroneț din orașul Gura Humorului, in județul Suceava. O casa aflata la doar cateva sute de metri de biserica a luat foc.

Incendiu de vegetație in apropiere de Drumul Sf. Ioan. Pompierii intervin cu forțe sporite. Miros puternic de fum resimțit in oraș.

09:36, 10.04.2024 - Pompierii clujeni intervin cu forțe sporite pentru stingerea unui incendiu de litiera in apropiere de Drumul Sf. Ioan din Cluj-Napoca. Mirosul de fum este resimțit puternic in cateva cartiere din oraș.

Incendiu puternic la o ferma de animale in Constanța. Sute de oi au murit

13:05, 07.04.2024 - Un incediu puternic la o ferma de animale a curmat viața a 200 de oi și 10 porci. Flacarile s-au extins pe o suprafața de 1.500 de mp, iar pompierii sosiți la fața locului s-au luptat ore in șir pentru a le stinge.

Incendiu puternic la o terasa de pe plaja Corbu. Focul s-a intins pe o suprafața de mie de metri patrați

07:35, 06.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit in noaptea de vineri spre sambata la o terasa situata in apropierea plajei din Corbu, iar focul s-a manifestat pe o suprafata de o mie de metri patrati. Doua persoane au suferit atac de panica, dar au refuzat transportul la spital.

Incendiu puternic in Delta Vacarești. Pompierii intervin cu 11 autospeciale de stingere / Exista pericol de propagare

15:05, 20.03.2024 - Un incendiu puternic are loc miercuri dupa amiaza in Delta Vacarești. Suprafața afectata este de aproximativ 1000 mp și sunt mai multe focare. Pompierii intervin cu 11 autospeciale de stingere.Exista pericol de propagare.   

Incendiu puternic in сapitala

17:35, 07.03.2024 - Incendiu puternic in Chișinau. Un depozit de pe strada Albișoara, situat pe malul riului Bic a fost cuprins de flacari. Purtatoarea de cuvint a Inspectoratului General pentru Situații de Urgența, Liliana Pușcașu, a declarat pentru TV8 ca a fost anunțata intervenție sporita, opt autospeciale lupta cu…

Incendiu puternic la o casa din Apahida! Pompierii s-au luptat ore in șir cu flacarile - FOTO

09:15, 21.02.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit noaptea trecuta pentru a stinge un incendiu care a afectat o casa de locuit situata pe strada Someș din comuna Apahida. „Apelul de urgența a venit la ora 23:16, astfel ca au fost trimise de urgența doua autospeciale cu apa și spuma,…

Incendiu puternic pe Calea Baciului, Cluj-Napoca! Arde depozitul Kazan. Oamenii s-au alertat - FOTO

08:00, 15.02.2024 - Un fum puternic a fost vizibil, joi dimineața, in jurul orei 7.30, in cartierul Dambu Rotund din Cluj-Napoca.ISU Cluj a raportat ca arede o hala pe Calea Baciului 38. Articolul continua dupa fotografiiUPDATEConform informațiilor de pana acum arde depozitul Kazan.Pompierii din cadrul Detașamentelor 1,…


Ce parere ai despre aceasta stire?