Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu într-un bloc locativ din sectorul Ciocana al Capitalei. Cinci maşini de pompieri, la faţa locului (FOTO/VIDEO)

Publicat:

Incendiu pe strada 12/12 din sectorul Ciocana al Capitalei.Cinci autospeciale sunt la fata locului. Cu detalii revenim mai tarziu. Daca ai fost martorul unei situatii interesante, expediaza imaginile surprinse pe adresa contact@publika.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu puternic intr-un apartament din București. Oamenii sunt evacuați cu autoscara. Trei persoane sunt asistate medical

10:15, 14.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit, duminica dimineața, intr-un apartament situat la etajul 3 pe Bulevardul Gara Obor din Sectorul 2 al Capitalei. Din cauza fumului dens, locatarii au fost evacuați cu autoscara pompierilor, prin exteriorul cladirii.

Incendiu intr-un bloc din Sectorul 2 / Pompierii intervin cu 8 autospeciale - VIDEO

10:00, 14.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit, duminica dimineața, intr-un apartament situat la etajul 3 pe Bulevardul Gara Obor din Sectorul 2 al Capitalei. Din cauza fumului dens, locatarii au fost evacuați cu autoscara pompierilor, prin exteriorul cladirii.

Incendiu puternic la o gradinița din Berceni. Zeci de masini de pompieri au ajuns de urgenta la fata locului

20:25, 09.04.2024 - Panica la o gradinița din Berceni, dupa ce aceasta a fost cuprinsa de flacari. Din primele informații, peste 20 de mașini de pompieri se lupta cu focul puternic. Martorii au fost cei ce au sunat la 112 și au cerut ajutor. Incendiu de proporții in Capitala In urma cu puțin timp, a izbucnit un incendiu…

Incendiu violent in Sectorul 1 al Capitalei. Zeci de pompieri intervin de urgența, primele imagini

20:00, 07.04.2024 - Un incendiu violent, cu mari degajari de fum, a izbucnit, duminica seara, la un spațiu de depozitare din Sectorul 1 al Capitalei. La fata locului intervin 16 autospeciale de stingere, 1 autospeciala de intervenție și salvare de la inalțime, 1 autospeciala de descarcerare și 1 ambulanța SMURD. Flacarile…

Incendiu cu degajari mari de fum la un apartament din Sectorul 2. Pompierii au evacuat 20 de persoane

14:00, 24.03.2024 - Un incendiu a izbucni duminica dupa-amiaza, 24 martie, intr-un apartament de la etajul 6 al unui bloc situat pe Șoseaua Pantelimon, in Sectorul 2 al Capitalei. Pompierii interveni cu mai multe autospeciale, iar pana acum au fost evacuați 20 de locatari, iar trei dintre ei au primit ingrijiri medicale…

(video) Incendiu intr-un apartament din centrul capitalei: Trei echipaje de pompieri au intervenit

12:15, 22.03.2024 - Un incendiu s-a produs astazi, 22 martie, in centrul capitalei, pe strada Zamfir Arbore. Potrivit IGSU, un apartament fost cuprins de flacari. La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri.

Un hoț a distrus 16 mașini din Sectorul 6 al Capitalei, dar n-a reușit sa fure din ele decat un parfum

20:55, 13.03.2024 - Un barbat e suspectat ca ar fi autorul unui furt și al mai multor distrugeri, provocate in incercarea de sustrage diverse bunuri din interiorul acestora. A fugit cu un parfum de 600 de lei, dar a provocat daune de zeci de mii. Polițiștii il cauta.

Incendiu la o casa veche din centrul Capitalei. Intervin zece autospeciale de pompieri FOTO VIDEO

19:30, 10.03.2024 - Un incendiu a izbucnit, duminica seara, la un imobil dezafectat de pe strada Vasile Lascar, in sectorul 2 al Capitalei, la fata locului intervenind zece autospeciale de pompieri, informeaza reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.


Ce parere ai despre aceasta stire?