Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu într-un bloc din cartierul Militari. Un bărbat a murit

Publicat:

Tragedie în aceasta dimineața, în București, în cartierul Militari, din sectorul 6. Un incendiu puternic a izbucnit pe stada Basmului, la nr. 2-4, iar proprietarul apartamentului, care se afla înauntru, a decedat.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in noaptea de vineri spre sambata. Un barbat de 44 de ani a murit intr-un incendiu

10:50, 04.05.2024 - In aceasta noapte, in jurul orei 01:50, pompierii au fost solicitați sa intervina pe strada Independenței din municipiul Caransebeș, acolo unde a avut loc un incendiu intr-o garsoniera situata la parterul unui imobil tip P+1. La fața locului s-au deplasat, in cel mai scurt, pompierii din cadrul Detașamentului…

Un barbat a murit dupa ce a fost impușcat, din greșeala, in timp ce se afla la vanatoare, in Hunedoara. Tatal tragatorului a fost cel care a anunțat autoritațile

13:36, 03.05.2024 - Tragedie la vanatoare in Joia Mare! Un barbat a murit dupa ce a fost impușcat, din greșeala, in timp ce se afla la vanatoare, in Hunedoara. Cel care a alertat autoritațile a fost chiar tatal tragatorului.

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Accident cumplit in Piața Unirii din București! Un barbat a murit / FOTO

09:16, 10.04.2024 - Un accident cumplit s-a produs in aceasta dimineața, pe data de 10 martie 2024, in Piața Unirii din București. Un barbat in varsta de 35 de ani a murit. Iata ce s-a intamplat pe strada Halelor din Capitala!

Gest halucinant. Un barbat și-a ucis mama, apoi a sunat la 112 și a anunțat ca a murit. Femeia era imobilizata la pat

15:40, 05.04.2024 - O crima halucinanta a avut loc in București. Un barbat și-a ucis cu sange rece mama, iar mai apoi a sunat la 112 pentru a anunța ca a murit. Femeia era imobilizata la pat și nu a putut sa se apere. A murit sufocata, dupa cr a fost stransa de gat de propriul sau fiu.

Un barbat a murit dupa ce a fost surprins de un incendiu de vegetatie scapat de sub control

19:46, 02.03.2024 - Un barbat in varsta de aproximativ 80 de ani a fost gasit mort, sambata, in zona unui incendiu de vegetatie uscata produs intre localitatile Dumbravita si Perisor din judetul Bistrita-Nasaud, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU).

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

Incendiu puternic in cartierul Militari din Bucuresti: o mașina a luat foc, apoi a explodat!

08:20, 10.02.2024 - Un incident cu un grad ridicat de periculozitate a avut loc, vineri, in cartierul Militari din vestul Capitalei. O mașina a luat foc și apoi a explodat la scurt timp dupa ce șoferul ei a alimentat la o stație GPL de pe strada Preciziei. Deflagrația s-a produs din cauza unei defecțiuni la sistemul de…


Ce parere ai despre aceasta stire?