Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu de PROPORŢII în centrul Capitalei: O maşină a luat FOC în mers

Publicat:

Au fost clipe de panica chiar in centrul Capitalei. O masina a luat foc, in mers, din senin, la intersectia dintre cu .

Strada s-a umplut in scurt timp de un fum gros. La fata locului s-au deplasat de urgenta 2 autospeciale de stingere cu apa si spuma, o autospeciala de descarcerare, dar si o ambulanta SMURD.

In ciuda eforturilor depuse de pompieri, autoturismul a ars in totalitate. Din fericire, in urma incidentului nu s-a inregistrat nicio victima, potrivit reprezentantilor ISU .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Simfonia Apei” revine la Fantanile Urbane 

11:00, 14.05.2024 -  Fantanile Urbane din centrul Bucureștiului sunt pregatite sa gazduiasca din nou, incepand cu data de 17 mai 2024, spectacolele de apa, muzica și lumini „Simfonia Apei”. Show-urile multimedia impresionante, ajunse la cea de-a V-a ediție, reprezinta o oportunitate deosebita pentru bucureșteni și turiști…

Incendiu de proporții in sectorul 1. Mobiliazare masiva a pompierilor, 8 mașini trimise la intervenție, s-a emis Ro_alert

13:10, 29.04.2024 - Incendiu produs la izolatia unei cladiri in constructie, str Daniel Danielopolu. Alertate 8 autospeciale de stingere, 2 autoscari, 1 descarcerare, 1 SMURD, a transmis ISU București Ilfov. Deocamdata nu se știe daca exista victime, in urma acestui incendiu. Știre in curs de actualizare.

Incendiu puternic in Sectorul 1 al Capitalei: Pompierii intervin cu 16 autospeciale FOTO-VIDEO

20:40, 07.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit la un spațiu de depozitare, situat pe strada Jimbolia din Sectorul 1 al Bucureștiului. Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) București-Ilfov, flacarile se manifesta violent, generand degajari masive de fum.

VIDEO. Incendiu violent in sudul Capitalei: Arde Delta Vacaresti

15:45, 20.03.2024 - Un incendiu a izbucnit, miercuri dupa-amiaza, in Delta Vacaresti, fiind vorba de mai multe focare care afecteaza o suprafața de mii de metri.  ”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs in Delta Vacaresti. Exista pericol de propagare”, au transmis reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov. La acest…

Oficiul unei agenții imobiliare din centrul capitalei a fost mistuit de flacari, in aceasta noapte

10:41, 18.03.2024 - Inspectoratul General pentru Situații de Urgența a intervenit intr-un incendiu produs in aceasta noapte pe strada Pușkin 56 din municipiul Chișinau. Potrivit informațiilor incendiu a mistuit mai multe bunuri materiale din interiorul unui oficiu al unei agenții imobiliare.

(video) Un Mercedes, proiectat pe trotuar, dupa ce s-a tamponat cu o mașina de taxi in centrul capitalei

11:35, 12.03.2024 - Accident noctrun in capitala. Un automobil de model Mercedes a fost proiectat pe trotuar, dupa ce s-a tamponat cu o mașina de taxi la o intersecție din sectorul Centru. Imaginile video de la fața locului au fost publicate de internauți pe rețele.

Incendiu intr-o zona de lux din Sectorul 2 al Capitalei. Intervenție dificila a pompierilor

19:15, 10.03.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit, duminica seara, la o casa din Sectorul 2 al Capitalei, aflata in apropierea reprezentanței Comisiei Europene la București. Pompierii ISU Bucuresti-Ilfov intervin cu opt autospeciale de stingere.

Ce se ascunde sub palatul lui Gigi Becali! Povestea pe care putini o stiu despre locuinta celebra din centrul Capitalei

12:00, 03.03.2024 - Palatul unde Gigi Becali le ofera declaratii jurnalistilor i-a apartinut industriasului interbelic Max Auschnitt. Iata ce se ascunde sub palatul lui Gigi Becali. Sub palatul aflat la doar cativa metri de sediul Guvernului Romaniei este un tunel. Existenta tunelului a fost demonstrata, insa nu se stie…


Ce parere ai despre aceasta stire?