Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendii devastatoare: 40 de persoane au murit în incendii, iar alte sute sunt date dispărute

Publicat:

Conform estimarilor, au fost distruse de incendii 5.700 de constructii, iar aproximativ 100.000 de persoane au fost evacuate din zonele afectate. , din regiunea viticola Sonoma, este grav afectat de incendii, 3.000 de persoane fiind evacuate sambata. "Este o tragedie de neimaginat. Totul este devastat", a declarat guvernatorul , care a vizitat orasul. Incendiile din aceasta perioada sunt considerate cele mai grave din California. In 1933, 29 d (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inundații devastatoare, in Dubai: mall-ul și aeroportul, sub apa - FOTO

08:20, 17.04.2024 - Inundațiile au lovit mai multe zone din Dubai și Abu Dhabi, iar oamenii au incercat din rasputeri sa fuga din calea apelor, in timp ce mașinile de lux au ramas blocate in trafic. Foto: Profi MediaZborurile de pe Aeroportul Internațional Dubai au fost suspendate timp de 30 de minute din cauza furtunii…

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Explozie la o hidrocentrala Enel in nordul Italiei: patru persoane au murit și mai multe sunt date disparute VIDEO

20:25, 09.04.2024 - Patru persoane au murit, alte trei sunt ranite si cinci au fost date disparute in urme unei explozii survenite marti la o hidrocentrala in zona lacului de acumulare de la Suviana, in apropierea orasului italian Bologna, relateaza agentia ANSA.

Opt marinari au murit și doi sunt disparuți, dupa ce un petrolier s-a scufundat in apropiere de Japonia

01:10, 21.03.2024 - Un petrolier sud-coreean s-a rasturnat in apropiere de Japonia. Opt persoane au murit și alte doua sunt disparute. Nava s-a rasturnat in timpul unei furtuni. Opt marinari au murit dupa ce Keoyoung Sun, un petrolier sub pavilion sud-coreean, s-a rasturnat in largul coastei de vest a Japoniei, potrivit…

Zeci de persoane, evacuate dintr-un bloc dupa ce un apartament a luat foc. Proprietara, in varsta de 93 de ani, intoxicata cu fum

16:00, 17.03.2024 - Zeci de persoane au iesit singure din locuinte sau au fost evacuate de pompieri, dupa ce un apartament de la penultimul nivel al unui bloc cu zece etaje din municipiul Constanta a fost cuprins de flacari duminica, potrivit Agerpres.

Doi romani AU MURIT in incendiul devastator de la Valencia. Anunțul oficial al MAE

23:35, 27.02.2024 - MAE precizeaza ca familia a fost notificata de autoritatile spaniole, conform procedurilor. Totodata, MAE mentioneaza ca reprezentantii Consulatului Romaniei de la Castellon de la Plana sunt in continuare in legatura cu autoritatile spaniole si cu cetatenii romani afectati de incendiu care au solicitat…

Incendiile din Chile fac prapad, 112 persoane au murit: „Este cea mai mare tragedie pe care am vazut-o"

08:10, 05.02.2024 - Este alerta in Chile din cauza incendiilor puternice. Focurile uriașe care devasteaza regiunea turistica de coasta Valparaiso, in centrul statului. s-au soldat cu cel putin 112 morti, un bilant care este posibil sa creasca luni, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?