Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încă 50 de cabinete de vaccinare noi

Publicat:

Inca 50 de cabinete de vaccinare noi   Foto: Arhiva/ Maria Mandița

435 de centre de vaccinare anti-COVID sunt în prezent funcționale la nivel național, iar numarul acestora va crește în perioada urmatoare.

De la mijlocul acestei luni se vor deschide înca 50 de cabinete noi destinate administrarii serului Moderna și se are în vedere și înființarea de centre mobile pentru mediul rural, a declarat marti doctorul Valeriu Gheorghița, șeful campaniei naționale de vaccinare împotriva coronavirusului.

La 1 aprilie va debuta etapa a treia a campaniei

Citeste articolul mai departe pe romania-actualitati.ro…  

Sursa articol: romania-actualitati.ro


Stiri pe aceeasi tema

Școala Gimnaziala „Ștefan Ciocio-Pop” din Conop implementeaza Programul de Reducere a Abandonului Școlar „PNRR: Fonduri pentru Romania moderna și reformata!”

12:05, 27.04.2024 - Comunicat. Școala Gimnaziala „Ștefan Cicio-Pop”din Conop beneficiaza, in perioada 2022-2025, de sprijin financiar pentru realizarea proiectului „PNRAS – Conop”, din cadrul Programului Național pentru Reducerea... The post Școala Gimnaziala „Ștefan Ciocio-Pop” din Conop implementeaza Programul de Reducere…

Municipiul Targoviște gazduiește etapele naționale ale olimpiadelor de limba germana și limba rusa

06:25, 22.04.2024 - In perioada 20-26 aprilie, Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Județean Dambovița și Liceul de Arte ,,Balașa Doamna” Targoviște organizeaza Olimpiada Naționala de limba germana moderna, etapa naționala, și Olimpiada Naționala de limba rusa moderna, etapa naționala, in perioada 23-26 aprilie 2024,…

Invazie de mall-uri și magazine in Romania: Se vor deschide noi centre comerciale

12:06, 15.04.2024 - Stocul de spatii de retail modern va depasi in acest an 4,5 milioane de metri patrati, stabilind un nou record pentru Romania, potrivit unui comunicat de presa al CBRE Romania.Mai mult de 185.

Secretele și obiectivul singurei naționale a Romaniei calificate la Jocurile Olimpice » Președintele Federației dezvaluie pentru GSP: „Nu mergem sa facem figurație!”

05:30, 29.03.2024 - Alexandru Matei, președintele Federației Romane de Polo, ofera detalii prețioase din culisele singurei naționale calificate la Jocurile Olimpice de la Paris. Iar perspectiva conducatorului e cu atat mai avizata cu cat, in urma cu 12 ani, la Londra, el insuși reprezenta Romania in prestigioasa intrecere…

Orașul din Romania unde a fost inaugurata cea mai moderna cladire pentru medicina legala din sud-estul țarii. Investiția s-a ridicat la 11 milioane de lei / FOTO

10:55, 25.03.2024 - Un oraș din Romania se poate mandri cu cea mai moderna cladire pentru medicina legala din sud-estul țarii. Investiția cladirii care are trei etaje și dotari moderne s-a ridicat la 11 milioane de lei.

Premierul il critica pe șeful Statului Major al Armatei: 'Din punctul meu de vedere, ca prim-ministru, a greșit' (VIDEO)

00:25, 18.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anuntat, duminica seara, ca Romania va avea cea mai moderna fabrica de pulberi pentru munitie, la care va fi partener si Uniunea Europeana. Ciolacu l-a criticat pe șeful Statului Major al Armatei pentru declarația referitoare la incapacitatea Romaniei de a produce in prezent…

Incep lucrarile la primele șase centre de colectare legume

10:20, 09.03.2024 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, anunța ca, in urmatoarele doua luni, incep lucrarile la primele șase centre de colectare legume – fructe din principalele bazine legumicole ale țarii. Proiectul a fost anunțat inca din toamna anului trecut, urmand ca in total sa fie inființate 15 centre de colectare…

Cea mai moderna școala speciala din Romania a fost inaugurata de Consiliul Județean Cluj. Are 32 de sali de clasa, laboratoare și cabinete de terapie.

14:45, 29.02.2024 - Cea mai moderna școala speciala din Romania a fost inaugurata joi, 29 februarie, la Cluj-Napoca. Centrul Școlar pentru Educație Incluziva beneficiaza de dotari unice la nivel național, prinrt-o investiție de 32 milioane de lei.


Ce parere ai despre aceasta stire?