Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În plin scandal la Bălţi cu excluderea Marinei Tauber, Maia Sandu convoacă şedinţa CSS pentru a vorbi despre Aeroport

Publicat:

Presedintele Republicii Moldova, , convoaca vineri, 3 decembrie, o noua sedinta a Consiliului Suprem de Securitate. In cadrul acesteia vor fi examinate actiunile intreprinse de autoritatile statului in vederea implementarii de Securitate (CSS) privind concesionarea Aeroportului International Chisinau.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) CSM, in ședința. O judecatoare, respinsa anterior de Maia Sandu: Mi-am invațat lecția foarte bine

10:30, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

(live/update) CSM, in ședința: Un judecator, respins anterior de Maia Sandu, numit in funcție pana la atingerea plafonului de varsta

10:20, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

VIDEO | Scandal in ședința CGMB - O persoana cu dizabilitați i-a aruncat bani in fața lui Nicușor Dan

22:25, 22.03.2024 - Proiectul de buget al Capitalei pentru anul 2024 a fost aprobat in sedinta de vineri a Consiliului General, in unanimitate, cu 51 de voturi "pentru". Ședința nu a fost lipsita de scandal, o persoana cu dizabilitați exprimandu-și revolta fața de datoriile pe care municipalitatea le are la plata stimulentelor…

Scandal in parlament: Deputații din opoziție au parasit ședința

21:51, 21.03.2024 - Opoziția parlamentara a parasit sala de ședințe, dupa ce deputații PAS au votat legi, in an electoral, prin care modifica mai multe norme privind organizarea alegerilor, inclusiv au aprobat legea pe „votul prin corespondența” și au numit un nou membru al Comisiei Electorale Centrale. „Ceea ce am avut…

Maia Sandu, la 2 ani de la cererea de aderare la UE: Uniunea Europeana inseamna pace și securitate

13:45, 03.03.2024 - Am facut pași hotarați pe calea europeana, iar eforturile noastre susținute au fost rasplatite cu decizia pozitiva de inițiere a negocierilor de aderare, spune Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, la doi de la semnarea cererii de aderare la UE.

Maia Sandu mulțumește SUA pentru noile sancțiuni impotriva Marinei Tauber

18:20, 23.02.2024 - Maia Sandu a salutat vineri noile sanctiuni ale SUA impotriva Marinei Tauber, membra a partidului prorus Sor, și a subliniat numeroasele tentative ale acesteia de subminare a democratiei, informeaza Reuters, preluat de Agerpres.

CSAT se intruneste in prima sedinta din acest an. Pe agenda sunt situatia de securitate de la Marea Neagra si dotarea Armatei

07:18, 21.02.2024 - Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se intuneste miercuri in prima sedinta din acest an, in care se va discuta despre situatia de securitate de la Marea Neagra si despre programul de inzestrare a Armatei.


Ce parere ai despre aceasta stire?