Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În ce moment al actului sexual trebuie să ai orgasm dacă vrei să rămâi însărcinată? Sfaturile inedite ale unei experte în sănătate feminină

Publicat:

O dieta sanatoasa este esentiala pentru femeile care vor sa devina mame, dar la fel de important este momentul in care ele au orgasm. , o nutritionista specializata in sanatatea femeilor, prezinta cateva sfaturi pentru tinerele care vor sa ramana insarcinate.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cristina Pucean este insarcinata? Ultima postare a dansatoarei i-a pus pe ganduri pe fani: „Anunț mascat...” / VIDEO

15:00, 10.06.2024 - Cristina Pucean este insarcinata? Aceasta este intrebarea care sta pe buzele tuturor, dupa ce dansatoarea a facut o postare surprinzatoare pe rețelele de socializare. Ultima postare a vedetei i-a pus pe ganduri pe fani. Așteapta Bogdan de la Ploiești și iubita lui primul copil impreuna?

Ceaiurile pe care poți sa le bei daca ești insarcinata. Au numeroase beneficii pentru sanatate

22:05, 21.05.2024 - In timpul sarcinii, alegerile legate de alimentație și consumul de lichide sunt cruciale pentru sanatatea atat a mamei, cat și a copilului nenascut. Printre opțiunile sanatoase și reconfortante se afla ceaiurile specifice, care pot aduce numeroase beneficii.

Citu il provoaca pe liderul PSD la o dezbatere: 'Ciolacu, ramai un mitoman frustrat!'

14:35, 09.05.2024 - Fostul premier Florin Citu ii raspunde, joi, premierului Marcel Ciolacu, dupa ce liderul PSD afirmase ca datoria publica la 52,4% din PIB in februarie 2024 este din cauza guvernarii Citu deoarece acesta a facut imprumuturi de 200 miliarde lei, conform News.ro.

Una din trei gravide/mame minore din Romania a ramas insarcinata in jurul varstei de 15 ani

12:15, 25.04.2024 - Una din trei gravide minore a ramas insarcinata pentru prima data in jurul varstei de 15 ani sau mai puțin, arata datele unui studiu calitativ realizat de Salvați Copiii Romania. Numai in 2022, 746 de nașteri au fost inregistrate la fete cu varsta intre 10 și 14 ani, alte 1.286 de nașteri fiind la mame…

S-a prefacut insarcinata de 17 ori pentru a lua bani de la stat. Ce suma a putut sa stranga și ce pedeapsa a primit

14:10, 28.03.2024 - Femeia a falsificat un numar impresionant de 17 sarcini și a reușit sa pacaleasca autoritațile pentru o perioada de 24 de ani. Iata ce pedeaspa a primit dupa ce a fost prinsa de polițiști.


Ce parere ai despre aceasta stire?