Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IMAGINI ȘOCANTE Un bărbat a murit în timpul concursului de mâncat cârnați la Festivalul Cârnaților de Pleșcoi

Publicat:

Și-a gasit sfarșitul satul. Un barbat de 60 de ani din comuna Berca a murit astazi dupa ce a mancat pana nu a mai putut carnați. Localnicul a participat la un concurs de mancat carnați. O bucata i/a ramas in gat, l-a sufocat și in ciuda manevrelor facute de medicii de pe ambulanța, barbatul nu a putut fi readus la viața.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini șocante cu tinere israeliene luate prizoniere de teroriștii Hamas in octombrie 2023, publicate de președintele Israelului. „Lumea trebuie sa se uite la aceasta atrocitate cruda”.

09:25, 23.05.2024 - O inregistrare video ce surprinde imagini dure din timpul capturarii de catre Hamas, in octombrie anul trecut, a femeilor soldat israeliene a fost data publicitații de președintele Israelului.

VIDEO Israelul dezvaluie imagini din camera secreta a armatei din timpul atacului iranian

19:05, 16.04.2024 - VIDEO Israelul dezaluie imagini din camera secreta a armatei din timpul atacului iranianArmata israeliana a publicat imagini din camera de control a forțelor aeriene israeliene de la sediul subteran al IDF. Primele interceptari ale rachetelor și dronelor iraniene au fost efectuate duminica dimineața.

VIDEO - Atenție, imagini șocante: soldați executați fara mila in razboiul din Ucraina

15:10, 07.04.2024 - Pe rețelele de socializare circula o filmare cu mai mulți soldați in timp ce sunt impușcați, dar sunt cazuți la pamant.Unele canale de telegram sau de X susțin ca ar fi vorba de soldați ucraineni uciși de catre ruși.

Gabi Popescu știe ca timpul petrecut cu prietenii este „terapie”. Soțul Crinei Abrudan se afișeaza numai in locuri exclusiviste / PAPARAZZI

22:50, 27.03.2024 - Gabi Popescu știe ca timpul petrecut cu prietenii este „terapie”! Soțul Crinei Abrudan se afișeaza numai in locuri exclusiviste. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins in ipostaze de senzație. Imagini rare.

Momente de groaza in timpul atacului terorist de la Moscova. „Trageau și deasupra și sub noi, nu aveam unde sa fugim”

00:45, 23.03.2024 - Imagini din timpul atacului terorist care a avut loc vineri seara intr-o cladire ce gazduia spectacole și concerte intr-o suburbie a Moscovei au fost facute publice, oamenii fiind surprinși de focuri de arma trase in mai multe direcții, precum și explozii care au provocat un incendiu in cladire. Unii…


Ce parere ai despre aceasta stire?