Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini de tot râsul pe un drum din România: Marcajele rutiere par desenate de un copil de trei ani VIDEO

Publicat:

Imaginile au fost surprinse la drumul national 76 Oradea-Beius. Soferii care trec prin zona se uita de doua ori pe asfalt pentru a fi siguri ca vederea nu le joaca feste, potrivit Romania TV.

Marcajele rutiere sunt facute manual. Liniile sunt strambe, discontinue, in unele locuri se suprapun iar in zonele unde sunt gropi, lipsesc cu desavarsire. Muncitorii care le-au realizat sunt angajati ai unei firme din Timisoara care a castigat prin licitatie lucrarile din zona.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Șoselele Romaniei sunt cimitirele Europei: Eurostat a plasat Romania pe primul loc la rata deceselor in accidente rutiere

23:05, 12.04.2024 - Numarul persoanelor din Uniunea Europeana care au murit in accidente rutiere a crescut cu 4% in 2022, comparativ cu 2021, iar cea mai ridicata rata a deceselor in urma accidentelor rutiere s-a inregistrat in Romania, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica (Eurostat).

Un nou indicator rutier pentru soferii din Romania. Cum arata semnul „Pastreaza Distanta” si ce inseamna

16:36, 08.04.2024 - Politia Rutiera incearca sa reduca numarul accidentelor rutiere ce se produc pe drumurile patriei, Romania fiind fruntasa din acest punct de vedere in Uniunea Europeana. MAI a lansat in dezbatere publica un proiect ce propune introducerea unui nou semn de circulație și a unor noi marcaje rutiere. Ce…

Care sunt ZILELE in care au loc cele mai MULTE și care sunt principalele CAUZE ale accidentelor rutiere

21:15, 19.03.2024 - Care sunt ZILELE in care au loc cele mai MULTE și care sunt principalele CAUZE ale accidentelor rutiere Cele mai multe accidente de circulatie s-au produs anul trecut in Romania pe DN1, DN2, DN6 si DN7, iar iunie a fost luna in care s-au consemnat cele mai multe astfel de accidente, a afirmat, marti,…

Inimioara unui copil a fost salvata de medicii unui spital privat din Timișoara, printr-o intervenție in premiera in Romania (VIDEO)

20:20, 12.03.2024 - Medicii timișoreni au realizat o ablatie cardiaca prin radiofrecventa, la un copil de un an si patru luni, care suferea de tahicardie paroxistica supraventriculara, afecțiune care putea avea consecinte fatale.   Miculțul, care a ajuns la Timișoara dupa trei saptamani de spitalizare intr-o iunitate medicala…

Premiera medicala in Romania – Ablatie prin radiofrecventa la un copil de un an si patru luni / Bebelusul avea pulsul 280 de batai pe minut

11:50, 12.03.2024 - Medicii din Timisoara au realizat o operatie la inima, in premiera in Romania, la un copil de un an si patru luni. Este vorba despre o ablatie prin radiofrecventa. Micutul avea pulsul 280 de batai pe minut, relateaza News.ro. Potrivit medicilor, tahicardie paroxistica supraventriculara este boala…

Șoferii romani pot afla istoricul sancțiunilor rutiere, online. Cum afli cate puncte de penalizare ai acumulat

15:50, 05.03.2024 - Șoferii din Romania pot sa verifice online istoricul. Daca in trecut pentru a afla acest lucru șoferii trebuiau sa depuna o cerere la Poliție și sa aștepte cateva zile pentru a primi raspunsul, ceea ce presupunea doua drumuri, acum exista mai multe variante pentru a simplifica procesul.O procedura permite…

Marcajele rutiere aparute in Buzau, care i-au bulversat pe șoferi

19:30, 04.03.2024 - Semafoarele nu vor fi puse in funcțiune prea curand, dar marcajele rutiere au aparut deja in rondul din fața Catedralei Arhiepiscopale. Șoferii inca nu trebuie sa se ghideze dupa ele, insa nu puțini sunt cei care circula dupa noile reguli, ingreunand traficul. Actualmente, in rondul de la Pomul Verde…

”A crescut incidenta cancerului la nou-nascut”, semnaleaza medicul Catalin Cirstoveanu

19:35, 07.02.2024 - ”A crescut incidența cancerului la nou-nascut”, care se adauga la numarul mare al bebelușilor veniți pe lume cu malformații cardiace, semnaleaza medicul Catalin Cirstoveanu. ”E evident lucrul asta. Inainte aveam un cancer la un nou-nascut o data la 5 ani. Ne uitam, ne  minunam, dar acum avem mai multe…


Ce parere ai despre aceasta stire?