Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IMAGINI-BOMBĂ. Cea mai sexy fată de fotbalist a pozat din nou HOT pentru fani FOTO

Publicat:

, fiica vitrega a celebrului , a imbracat o lenjerie intima foarte sexy, de culoare rosie, si a ales un peisaj frumos pentru a poza, astfel incat sa innebuneasca barbatii.

O super prezentatoare TV a pozat GOALA si a publicat imaginea. Fanii sunt in delir FOTO

Vedeta  a avut o senzualitate aparte, iar ochii ei albastri au completat perfect peisajul. Shootingul a avut loc in insoritul Cipru si s-a vazut ca s-a simtit foarte bine.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Imagini din noua casa a Oanei Radu. Cum arata locuința de lux a artistei. Fanii au fost fascinați cand au vazut ce are pe scari

16:26, 13.04.2024 - Oana Radu a publicat primele imagini din noua casa. Locuința de lux a artistei este de-a dreptul spectaculoasa. Aceasta are o arhitectura unica, iar design-ul din interior iți taie rasuflarea. Vedeta nu a terminat de mobilat superba vila.

Cum s-a filmat Cristina Șișcanu, dupa inmormantarea tatalui. Vedeta si-a suparat fanii: „Sunt buni si banii, dar esti prea de tot!”

09:11, 12.03.2024 - Cristina Șișcanu depașește cea mai dificila persoana a vieții sale. Soția lui Madalin Ionescu și-a pierdut tatal, tragedie care i-a dat complet existența peste cap. Chiar și in aceasta perioada de doliu, fanii tot i-au gasit nod in papura și i-au marturisit cat de suparați sunt pe ea. Ce critici a primit…

Imagini incendiare cu Madalina Ghenea in costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

16:05, 27.02.2024 - Admirata pentru frumusețea și farmecul ei, Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, a starnit din nou imaginația internauților, publicand fotografii in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Superba actrița și-a etalat trupul de invidiat pe un iaht din Insula Capri.

Imagini bomba! „Cea mai frumoasa jucatoare” a renunțat la sutien la petrecerea de la Super Bowl

10:05, 13.02.2024 - Kansas City Chief a facut spectacol la Super Bowl, dar turul tabloidelor l-a facut Kayla Simmons, supranumita „cea mai frumoasa femeie din volei”, care a venit cu o rochie cu decolteu generos la petrecerea fanilor.  Kansas City Chiefs și-a aparat trofeul NFL, dupa un Super Bowl LVIII electrizant care…


Ce parere ai despre aceasta stire?