Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ilinca Vandici și mama ei, în lacrimi la nunta vedetei! Care au fost cuvintele care le-au făcut să izbucnească în plâns

Publicat:

a avut in weekend parte de cele mai frumoase și emoționante momente din viața sa. Și-a botezat baiețelul și s-a casatorit religios, iar cel mai lacrimogen moment a avut loc in biserica.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce știe Teo Trandafir despre mama biologica a fiicei sale, Maia: “Am plans foarte mult”. Detalii pe care nu le-a mai spus pana acum

15:45, 25.04.2024 - Teo Trandafir este o mama fericita și implinita, care și-a asumat dintotdeauna ca a adoptat un copil. Maia este sensul ei pe acest Pamant și cele doua sunt de nedesparțit, semn ca nu are importanța cine iți da viața. Prezentatoarea TV nu s-a ferit niciodata sa vorbeasca despre mama biologica a fiicei…

Știrile Antena Stars. Dana Marijuana și-a anulat nunta. Ce s-a intamplat in viața vedetei: ”Imi pare rau” / VIDEO

19:00, 08.04.2024 - Dana Marijuana a oferit o veste trista fanilor sai și a transmis ca și-a anulat nunta. Deși pregatirile pentru marele eveniment erau in toi, vedeta a luat cea mai buna decizie atat pentru ea, cat și pentru fiicele sale care ii sunt alaturi. Iata ce s-a intamplat in viața mondenei!

Catalin Zmarandescu, asa cum nu l-ai mai vazut. A plans ca un copil la Survivor All Stars, ce l-a emotionat atat de tare: „Foarte mult visez”

23:15, 07.03.2024 - Imagini neașteptate cu Catalin Zmarandescu, in ediția de joi, 7 martie 2024, la Survivor All Stars. Concurentul a plans ca un copil in fața camerelor de filmat, cand a discutat cu o persoana draga lui. Aproape nimeni nu s-a așteptat la așa ceva. „Foarte mult visez”. Foto Catalin Zmarandescu, o apariție…

Ilona Brezoianu, pregatita sa se marite cu iubitul ei? Ce zice despre barbatul care a cucerit-o. Florin Ristei: „Ii cant la nunta”

15:50, 01.03.2024 - Ilona Brezoianu este indragostita pana peste cap de iubitul ei. Actrița a vorbit in podcastul „La Țocii” despre relația sa. Florin Ristei a confirmat ca iubitul partenerei sale de la Te cunosc de undeva! este un baiat senzațional și a spus ca le va canta la nunta.

Gheorghe Hagi, gest impresionant pentru Dumi, puștiul de 6 ani care a plans cu lacrimi amare dupa ce Farul a pierdut un meci

13:45, 15.02.2024 - Gheorghe Hagi și fotbaliștii de la Farul au avut o surpriza de zile mari pentru suporterul in varsta de 6 ani, care a plans cu lacrimi amare cand echipa lui favorita a pierdut un meci din Liga 1.


Ce parere ai despre aceasta stire?