Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ilan Şor le-a prezentat orheienilor prima sa realizare

Publicat:

CHISINAU, 10 iul — Sputnik. Primul proiect realizat de noul primar al orasului Orhei, , este un teren performant de minifotbal, transmite .

Vineri, acest obiect a fost inaugurat în prezenta locuitorilor orasului, presei si a reprezentantilor Bisericii. Dupa sfintirea terenului de minifotbal, urmata de o ceremonie de inaugurare, aici a fost jucat primul amical. O echipa a fost formata din locuitorii sectorului Nistrean din oras, iar a doua – din consilieri locali.

Preotul care a oficiat sfintirea terenului a multumit &"oamenilor de…

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

(foto) Aniversarea orașului Taraclia a fost marcata cu fast de locuitorii și oaspeții localitații

21:16, 07.05.2024 - Taraclia a sarbatorit cu mare fast aniversarea a 211 ani de la prima atestare documentara a orașului. Echipa lui Ilan Șor a pregatit cu acest prilej un amplu program festiv, care a demarat cu o slujba religioasa și s-a incheiat cu un concert spectaculos și focuri de artificii.

Echipa lui Ilan Șor organizeaza un concert la Taraclia, in cinstea aniversarii a 211 ani de la inființarea orașului

17:15, 05.05.2024 - Luni, 6 mai, Taraclia sarbatorește cea de-a 211-a aniversare a fondarii sale. Un amplu program cultural și de divertisment in mai multe locuri din oraș este dedicat Zilei orașului, a declarat primarul Veaceslav Lupov.

Doliu in Biserica ortodoxa: preotul de la Palatul Cotroceni a murit la 62 de ani

12:55, 22.04.2024 - Arhimandritul Irineu Dogaru, eclesiarhul Bisericii „Sfinții Serghie și Vah” de la Palatul Cotroceni, a incetat din viața sambata, 20 aprilie, la varsta de 62 de ani, scrie Basilica.ro, agenția de presa a Patriarhiei Romane. Slujba de inmormantare a arhimandritului Irineu Dogaru va avea loc marți la…

Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, in patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat in Campina”

21:55, 05.04.2024 - Consilierul local PMP, Aron Sabo, a fost invitatul nostru in cadrul unei emisiuni, in care am discutat despre actualitatea administrativa a Campinei, dar și cu o privire asupra intregului mandat, așa cum s-a vazut și s-a trait din punctul de vedere al invitatului nostru.

Florin Stanga, interviu scurt și la obiect dupa ce Petrolul a „salvat” un punct in prelungiri: „Astazi ne-am mulțumit cu puțin”

23:20, 01.04.2024 - Florin Stanga (45 de ani), antrenorul de la Petrolul, este de parere ca echipa lui nu a facut un meci in remiza cu Dinamo, scor 1-1, din runda secunda a play-out-ului din Superliga. Petroliștii au scos un punct, dupa ce Gicu Grozav a marcat din penalty in prelungirile partidei. Dupa o analiza VAR care…

CALENDAR ORTODOX 2024: Sfantul Sfințit Mucenic Vasile, preotul din Ancira

06:45, 22.03.2024 - CALENDAR ORTODOX 2024: Sfantul Sfințit Mucenic Vasile, preotul din Ancira Sfantul Sfantul Sfințit Mucenic Vasile a trait pe vremea imparatului Iulian Apostatul (361-363) și a lui Saturnin, guvernatorul Ancirei. El a fost preot al Bisericii din Ancira (Ankara de astazi) sub episcopatul lui Marcel. Deși…

Deta iși face a doua centura de ocolire a orașului

10:55, 14.03.2024 - Beneficiara deja a unei centuri care a scos din oraș traficul spre vama Moravița, Deta cauta acum executant pentru o a doua centura, de trei kilometri. Aceasta va ocoli orașul prin partea de nord-vest. Pe SEAP a fost publicat anunțul pentru gasirea unei firme care sa se ocupe de proiectul ”Realizare…

Bugetul orașului Chișineu-Criș prezentat ca o vedeta de interes național. Partea I

14:40, 19.02.2024 - Continuam seria articolelor prin care prezentam ce bugete au orașele din județul Arad și ce au de gand administrațiile locale sa faca cu banii in... The post Bugetul orașului Chișineu-Criș prezentat ca o vedeta de interes național. Partea I appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?