Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iaşi: Dublu eveniment la Palatul Culturii: Expoziția personală Rodica Xenia Constantin și Expoziția de Artă Feminină

Publicat:

Iesenii sunt asteptati la Muzeul de Arta din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași,  joi, 9 mai 2019, de la ora 18.00, la Palatul Culturii, la un dublu eveniment organizat in parteneriat cu Asociația Femeilor Creatoare in din Romania și Fundația „”. Pe simezele Muzeului de Arta vor fi etalate, in perioada 7 – 31 mai 2019, tablourile artistei , membra fondatoare și președinta a Asociației Femeilor Creatoare in din Romania, membra a Uniunii Artiștilor Plastici din Romania, dar și a unor organizații artistice internaționale…

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Muzeul Stiintei și Tehnicii „Stefan Procopiu” Iași: O noua ediție a proiectului cultural-educativ „Portativul tanarului artist”

10:55, 18.04.2024 - Muzeul Stiintei și Tehnicii „Stefan Procopiu” din cadrul Complexului Muzeal National „Moldova” Iasi, avand ca parteneri Colegiul National de Arta „Octav Bancila” Iași și Asociația Crescendo Events, organizeaza o noua ediție a proiectului cultural-educativ „Portativul tanarului artist”. Evenimentul va…

Cine este Grațiela Cercel, vaduva lui Costel Corduneanu. Era o diferența de 20 de ani intre ei

07:30, 16.04.2024 - Costel Corduneanu s-a stins din viața luni, 15 aprilie. Rudele apropiate deplang moartea temutului lider interlop din Moldova, iar soția, Grațiela Cercel, este de-a dreptul devastata. Intre cei doi era o diferența de varsta de 20 de ani, dar asta nu a stat in calea iubirii lor. Grațiela, la a doua casatorie…

Expoziția „Iulia Halaucescu – Confesiuni cromatice la centenar 1924-2024”

09:21, 31.03.2024 - Vernisajul expoziției „Iulia Halaucescu – Confesiuni cromatice la centenar 1924-2024”, va avea loc duminica, 31 martie 2024, incepand cu ora 17.00, la Muzeul de Arta Piatra Neamț. Evenimentul se va desfașura in prezența scriitorilor Grigore Ilisei și Emil Nicolae. Expoziția este organizata cu prilejul…

Dialog intercultural: Romania are in zestre și cultura polona

08:55, 24.03.2024 - Expoziție in aer liber, la Muzeul Unirii din Iași: „Despre limba polona” Reprezentanții Muzeului de Istorie a Moldovei din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași propun publicului o noua expoziție in aer liber, organizata in parteneriat cu Institutul Polonez din București, un proiect stradal…

UPDATE – Ciuca: Autostrada Moldovei, cel mai important obiectiv de infrastructura al tarii in momentul de fata / O coalitie consolidata a adus stabilitate / Ciolacu: Vrem sa mergem in continuare in fata romanilor cu acest proiect politic

11:55, 22.03.2024 - Suntem in echipa si acest lucru subliniaza ca lucrurile durabile se fac doar in echipa. Ne aflam pe Autostrada A7, autostrada care reprezinta un vis al cetatenilor din zona de est a tarii, pentru zona Moldovei. Este un obiectiv care se realizeaza cu bani europeni si aici vedem cat de importanta este…

Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie Constanta, partener al Muzeului de Istorie a Moldovei in cadrul expozitiei Lulele, imamele si tabachere. De la Kustenge la Iasbazar

10:26, 19.03.2024 - Muzeul de Istorie a Moldovei din cadrul Complexului Muzeal National "Moldova" Iasi, in parteneriat cu Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie Constanta, organizeaza la Palatul Culturii din Iasi, in perioada 20 martie ndash; 12 mai 2024, expozitia "Lulele, imamele si tabachere. De la Kustenge la Iasbazar".…

Profesorul roman Tudorel Toader a primit titlu onorific „Doctor Honoris Causa”: Disticția, oferita de USM

08:10, 21.02.2024 - Senatul Universitații de Stat din Moldova (USM) a conferit titlul onorific „Doctor Honoris Causa” Profesorului universitar Tudorel Toader, doctor in drept, rectorul Universitații „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Romania.

Vesta antiglonț pentru București. In caz de razboi, Moldova este sacrificata

10:45, 15.02.2024 - Rușii nu sunt o putere militara maritima reala, ei invadeaza Europa terestru, pe asta e calata școala lor de razboi. Ei pot intra in Romania numai prin Moldova, exact zona lasata neacoperita de planuri operative, neglijata strategic de București, fara drumuri, fara poduri, fara infrastructura militara…


Ce parere ai despre aceasta stire?