Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hreanul, armă cu două tăişuri. Cui face rău cel mai bun leac pentru sinuzită, de ce e interzis copiilor şi cum se consumă

Publicat:

Este considerat si un antibiotic natural, un antiinflamator, dar si un afrodisiac la indemana oricui. Cu toate acestea, persoanele care sufera de boli cardiace ori ale aparatului digestiv trebuie sa stea departe de hrean.

Consumul de hrean este interzis sub orice forma in caz de boli ale aparatului digestiv, boli cardiace, hemoragii interne, dar si in timpul sarcinii si alaptarii. De asemenea, hreanul nu va fi consumat de copii mai mici de 5 ani.  Supradozajul poate determina iritatii renale, diaree, hemoragii digestive, scaderea brusca a tensiunii arteriale”, explica dr. Daniela…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Este in regula sa consumi doar banane la micul dejun?

11:31, 15.05.2024 - Mulți oameni mananca banane la micul dejun, datorita portabilitații lor și prețului scazut. Cu toate acestea, unele persoane se intreaba daca bananele sunt o opțiune buna pentru masa lor de dimineața. Rachael Ajmera, dietetician, raspunde la aceasta intrebare in publicația Healthline. Sunt bananele…

Alimentele pe care trebuie sa le consumi in aceasta primavara pentru a avea un sistem imunitar puternic

09:20, 17.04.2024 - Iata cateva dintre cele mai importante alimente pentru sistemul imunitar in aceasta perioada a anului:1. CitriceleCitricele, cum ar fi portocalele, lamaile, grepfrutul și limele, sunt bogate in vitamina C, un puternic antioxidant care ajuta la intarirea sistemului imunitar. Vitamina C stimuleaza producția…

Cel mai sanatos pește pe care ar trebui sa-l manance toata lumea

11:40, 27.03.2024 - Oamenii de știința remarca faptul ca cei mai sanatoși pești vor fi speciile de salmonide care traiesc in salbaticie, nu peștii de crescatorie. Oamenii de știința recomanda sa nu cumparați pește roșu crescut in corpuri de apa artificiale. deoarece ii lipsesc nutrienții și vitaminele care se gasesc in…

Top 3 alimente care iți stimuleaza creierul. Sunt recomandate inaintea unui examen sau efort intelectual

10:35, 13.03.2024 - Iata trei dintre cele mai importante alimente care stimuleaza creierul și nu ar trebui sa lipseasca din dieta ta:1. Peștele grasPeștii grași, precum somonul, macroul și sardinele, sunt extrem de bogați in acizi grași omega-3. Acești acizi grași sunt esențiali pentru funcționarea optima a creierului,…

Tratamente cu vitamina C injectabila la cabinet dr. Coica. Care sunt beneficiile?

07:25, 08.03.2024 - Tratamentul injectabil cu vitamina C a caștigat popularitate in ultimii ani ca metoda alternativa sau complementara pentru imbunatațirea sanatații și tratamentul anumitor afecțiuni. Vitamina C, cunoscuta și sub denumirea de acid ascorbic, este esențiala pentru o serie de procese din organism, inclusiv…

Cand se bea ceaiul verde ca sa fie cu adevarat benefic

23:25, 04.03.2024 - Ceaiul verde este o bautura foarte indragita de catre iubitorii de ceaiuri, care pe langa gustul sau deosebit are și numeroase beneficii pentru sanatate. Aceasta bautura este recunoscuta pentru proprietațile sale nutritive, fiind bogata in antioxidanți, vitamine și minerale. Cu toate acestea, pentru…

Alimentele pe care ar trebui sa le mananci primavara in fiecare saptamana. Sunt sanatate curata

15:30, 03.03.2024 -  1. SpanaculSpanacul este unul dintre primele legume care apar in primavara și este o sursa excelenta de vitamina K, vitamina A, mangan și fier. Este, de asemenea, bogat in antioxidanți care pot ajuta la combaterea inflamației și la protejarea sanatații ochilor. Spanacul poate fi adaugat in salate,…

Patrunjelul, minunea din bucatarie. Cand devine periculos pentru organism consumul acestei plante

10:05, 25.02.2024 - Sucul insa devine foarte periculos pentru organism, daca este consumat in cantitati mari.Patrunjelul contine proteine (20%), flavonoide (intretin membranele celulelor sangelui, au rol de antioxidant), uleiuri esentiale, fier, calciu, fosfor, mangan, inositol, sulf, vitamina K, betacaroten si, in special,…


Ce parere ai despre aceasta stire?