Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop miercuri, 24 ianuarie: cheltuieli mari pentru nativii Taur, dar și profit uriaș. Cine are probleme digestive

Publicat:

!, Lorina, vine cu predicții complete pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Pentru nativii Taur miercuri, 24 ianuarie, se anunța cheltuieli uriașe, dar și un profit pe masura. Pentru o zodie se anunța probleme digestive, așa ca mare atenție la ce mancați.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop sambata, 20 martie: Nativii norocoși pe plan financiar. Ce zodie are parte de intalniri romantice

21:56, 19.04.2024 - Sambata, 20 martie, apar noi potențiale surse de venituri pentru o zodie, in timp ce nativii alteia au nevoie de un set de analize. Lorina, astrologul Click!, are detalii pentru toate semnele horoscopului.

Horoscop vineri, 5 aprilie: zodia care are parte de o dezamagire. Nativii care incheie un capitol important din viața

21:05, 04.04.2024 - Horoscop zilei de vineri indica un inceput de weekend dificil, cel puțin pentru nativii din doua zodii. Astrologul Click!, Lorina, a realizat predicțiile detaliate pentru fiecare semn zodiacal in parte.

Horoscop joi, 21 martie 2024. Probleme de sanatate pentru o zodie, datorii pentru alt nativ

21:05, 20.03.2024 - Astrologul Click!, Lorina, aduce horoscopul pentru joi, 21 martie 2024. Peștii au probleme de sanatate, iar o zodie ne nevoita sa plateasca datorii. Hai sa vedem toate noutațile pentru fiecare nativ.

Zodia care va trece printr-o perioada dificila primavara aceasta. Nativii nu vor face fața stresului

07:50, 03.03.2024 - O zodie din Horoscop va afla ca nu este tocmai momentul lor in aceasta primavara. Ei bine, prima parte a acestui sezon se anunța a fi o perioada dificila pentru un nativ al zodiacului, care va afla ca persoana iubita l-a tradat. In același timp, neplaceri se anunța și pe plan profesional, asta pentru…

Probleme mari pentru FCSB la Cluj. MM Stoica anunța inca o absența

11:45, 18.02.2024 - Joyskim Dawa, fundașul central de la FCSB, e in Franța, alaturi de soția care a nascut, iar Mihai Stoica da ca sigura absența lui in meciul de luni cu U Cluj.  Joyskim Dawa a primit 3 zile libere, pentru ca soția lui, Sofya, a nascut. El a plecat in Franța, iar in Romania urma sa se intoarca duminica,…

Horoscop marți, 13 februarie: noroc uriaș pentru nativii din Leu. Zodia care trebuie sa stea departe de bani, se anunța pierderi

18:26, 12.02.2024 - Lorina, astrologul Click!, spune ce surprize ii așteapta marți, 13 februarie, pe nativii celor 12 semne zodiacale. Pentru cei nascuți in zodia Leu, marți e zi cu mult noroc, in timp ce Balanțele sunt sfatuite de stea departe de cheltuieli.

Horoscop vineri, 2 februarie. O zodie are probleme in cuplu, iar nativii alteia trebuie fie atenți la așteptari

07:18, 02.02.2024 - Pentru vineri, Lorina, astrologul Click!, are predicții complete in cazul tuturor celor 12 semne zodiacale. Ziua de 2 februarie se anunța una destul de dificila pentru nativii unei zodii, care se confrunta cu probleme in dragoste.

Horoscop marți, 30 ianuarie. O zodie are grave probleme cu banii, iar nativii alteia au motive de bucurie

22:01, 29.01.2024 - Ziua de marți, 30 ianuarie, aduce probleme financiare mari in viața Scorpionilor, iar Varsatorii au parte de o bucurie. Lorina, astrologul Click!, are predicții complete pentru toate cele 12 semne zodiacale.


Ce parere ai despre aceasta stire?