Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horia Brenciu, dezvăluire pe scena X Factor: ”Eu am fost călușar când eram mic”

Publicat:

și Carla’s Dreams sunt cuprinși de nostalgie in cadrul celei de-a opta ediții X Factor, difuzata diseara, de la ora 20.00, la Antena 1, dupa ce unul dintre concurenți le amintește juraților de propria copilarie.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florești Fest incepe in forța pe 31 mai: Pe scena vor urca cei mai cunoscuti artisti ai momentului: Carla's Dreams, Delia și mulți alții!

09:25, 29.05.2024 - Comuna Florești va fi rasfațata in acest weekend cu concerte unice pentru ca in Parcul Poligon din Floresti va avea loc cea de-a treia editie a festivalului Floresti Fest. In weekendul dintre 31 mai și 2 iunie pe scena Floresti Fest vor urca cei mai cunoscuti artisti ai momentului: Delia, Carla's…

INTERVIU EXCLUSIV Satoshi, noul artist moldovean, gata sa cucereasca scena romaneasca. „Romania este deschisa sa ne susțina”

15:40, 22.05.2024 - Satoshi este o voce fresh in peisajul muzicii urbane, un artist din Republica Moldova, gata sa cucereasca scena romaneasca. Artistul a ajuns sa fie cunoscut in țara noastra, odata cu colaborarea cu Carla's Dreams.

Solistul trupei Carla’s Dreams, sub influența substanțelor interzise pe scena?! Imagini virale

09:31, 21.05.2024 - Solistul trupei Carla's Dreams, sub influența substanțelor interzise pe scena?! Imagini virale Continue reading Solistul trupei Carla’s Dreams, sub influența substanțelor interzise pe scena?! Imagini virale at Tabu.

VIDEO Solistul vocal de la Carla's Dreams, acuzat ca ar fi urcat pe scena drogat. Reacția artistului

00:11, 20.05.2024 - Vocalistul și liderul trupei Carla's Dreams a manifestat un comportament bizar, in timpul unui concert pe care l-a susținut recent, la Craiova. Un fan a filmat momentul indeaproape și a presupus ca artistul ar fi fost „spart de drogat”.

Carla's Dreams, acuzat ca ar fi urcat pe scena sub influența substanțelor interzise, intr-un TikTok viral. „Aștia sunt idolii copiilor”. Ce spune artistul VIDEO

20:25, 19.05.2024 - Carla's Dreams a manifestat un comportament bizar, in timpul unui concert pe care l-a susținut recent, la Craiova. Un fan a filmat momentul indeaproape și a presupus ca artistul ar fi fost „spart de drogat”. Videoclipul a devenit viral pe Tiktok, iar artistul a fost contactat pentru comentarii.

Ilona și Ristei, provocare de zile mari pe scena Te cunosc de undeva! „Mi-a dat fatala! Nu ma așteptam sa mai vina o data asta pentru mine!”

09:26, 11.05.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1, vine cu o noua transformare solicitanta pentru Ilona și Ristei. In editia ȋn care s-ar putea afla deja primii finaliști, ruleta le-a adus celor doi artiști un hit m

Ioana State revine pe scena iUmor, in calitate de invitat special, duminica, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Avem dovada ca exista umor!”

16:21, 12.04.2024 - Duminica aceasta, cel de-al noualea episod iUmor o va avea ca invitat special pe Ioana State, care deschide ediția in stilul caracteristic, starnind aplauzele tuturor: „Abia așteptam sa revin la voi, m-am pregatit pentru seara asta, m-am machiat frumos, n

Kalin Brothers, moment impresionant pe scena iUmor. Vedetele momentului pe TikTok au facut spectacol in cadrul emisiunii de la Antena 1: „Va ador!” / VIDEO

23:30, 17.03.2024 - In ediția de duminica, 17 martie 2024, cel de-al cincilea episod din noul sezon iUmor i-a adus pe Kalin Brothers, vedetele momentului pe TikTok. Aceștia au avut parte de un moment impresionant pe scena iUmor. Vedetele momentului pe TikTok au facut spectacol in cadrul emisiunii de la Antena 1.


Ce parere ai despre aceasta stire?