Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hello Chef, sezon 2, episod 2. Rețeta de tartar cu ton a lui Chef Roxana Blenche. Ingrediente și ponturi de preparare

Publicat:

Noul sezon a revenit la TV, iar Roxana Blenche a intrat din nou in bucatarie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de inalta calitate, selecționate cu grija din oferta variata Kaufland.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de cheesecake cremos din doar trei ingrediente. Iți ia 10 minute sa il prepari și are un gust delicios

00:15, 26.04.2024 - Un cheesecake din doar trei ingrediente pare o provocare imposibila, dar tot ce trebuie sa faci este sa urmezi rețeta corecta! Este foarte ușor de pregatit, ai nevoie de doar 10 minute la dispoziție, iar la final vei avea un cheesecake cremos, cu o textura unica!

Placinta creața cu branza sarata. Rețeta turceasca denumita Borek

16:45, 04.04.2024 - Aceasta placinta se deosebește de placintele clasice cu care ne-am obișnuit, atat prin compoziție, cat și prin felul de formare. Nu se formeaza sub forma de straturi, din foi și branza la mijloc. Se formeaza prin plierea foilor umplute cu branza, sub forma de acordeon. Este delicioasa atat servita calda,…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

REȚETA DE POST: Painici cu „lapte” vegetal (VIDEO)

21:40, 18.03.2024 - Luni, 18 Martie a inceput Postul Paștelui. Acesta dureaza 48 zile, mai precis, pana in data de 4 Mai. Postul reprezinta abținerea de la anumite alimente, dar și pocaința, spovedania și pregatirea spirituala. Postul Mare reprezinta o perioada de pregatire spirituala, insa, pe langa spovedanie și pregatire…

REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere

16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…

Xtra Night Show. Cat de bine se ințelege Roxana Blenche cu Chef Samuel Le Torriellec: „E un soi de competiție...”. Fac echipa in noul sezon Hello Chef

10:45, 01.03.2024 - Sambata, are loc premiera noului sezon Hello Chef, sezon ușor diferit fața de cele anterioare. Roxana Blenche il va avea coleg pe Chef Samuel Le Torriellec, despre care spune ca este un om deosebit, dar exista și o „competiție” intre cei doi.

Chef Roxana Blenche și Chef Samuel Le Torriellec sunt gazdele noului sezon Hello Chef, ce va avea premiera sambata, de la 14.30, la Antena 1

13:10, 27.02.2024 - Hello Chef revine la Antena 1 cu un nou sezon savuros, ce imbina preparatele tradiționale cu gastronomia internaționala, incepand din 2 martie, in fiecare sambata, de la ora 14.30. Astfel, Chef Roxana Blenche și Chef Samuel Le Torriellec ii vor purta pe telespectatori intr-o adevarata aventura culinara,…

Rețeta de griș cu lapte prajit. Desertul rapid pe care il poți savura indiferent de sezon

18:56, 20.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de griș cu lapte prajit. Iata cum se prepara acest preparat dulce, rapid și ieftin pe care il poți gati alaturi de persoana iubita!


Ce parere ai despre aceasta stire?