Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

HARTA protestelor fata de TTIP. Ecologistii, anti-globalistii, sindicalistii si stangistii de pe strazile Europei​

Publicat:

Negocierile pentru viitorul Parteneriat Transatlantic pentru Comert si Investitii (TTIP) se lovesc in unele state UE mai mult de opozitia din strada decat de blocajele din guvern, iar in alte tari oponentii TTIP sunt mai degraba in parlament sau in guvern decat in strada. Circa 240 de organizatii din toata au lansat o initiativa cetateneasca prin care cereau sa recomande Consiliului UE sa-si revoce mandatul dat Comisiei pentru negocierea TTIP cu guvernul american. In 11 septembrie, Comisia a respins initiativa cetateneasca, pe motiv ca ii depaseste competentele.…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Politico: Exista un consens in negocierile pentru funcțiile de top in UE. Iohannis, lasat pe afara

13:16, 12.06.2024 - Un consens neobișnuit și neașteptat de rapid pare sa se fi format in privința principalelor patru funcții din Uniunea Europeana, la doar cateva zile de la alegerile europarlamentare: Ursula von der Leyen (Germania) ar urma sa ramana președinta a Comisiei Europene pentru un nou mandat, portughezul Antonio…

Politico: Consens in negocierile pentru funcțiile de top in UE. Iohannis, lasat pe afara

13:10, 12.06.2024 - Un consens neobișnuit și neașteptat de rapid pare sa se fi format in privința principalelor patru funcții din Uniunea Europeana, la doar cateva zile de la alegerile europarlamentare: Ursula von der Leyen (Germania) ar urma sa ramana președinta a Comisiei Europene pentru un nou mandat, portughezul Antonio…

Fermierii europeni, pandiți in continuare de spectrul falimentului

07:41, 03.06.2024 - Protestele fermierilor europeni, inclusiv din Romania, i-au lasat indiferenți pe oficialii europeni, care au decis menținerea facilitaților comerciale pentru produsele alimentare și cerealele exportate de Ucraina. Comisia Europeana a anunțat prelungirea pana in 2025 a facilitaților de import acordate…

Fermierii romani ar putea sa cumpere animale cu bani europeni. Demers facut la Bruxelles de Ministerul Agriculturii

23:05, 22.05.2024 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a declarat miercuri ca a solicitat Comisiei Europene modificarea regulamentului, astfel incat fermierii sa isi poata achizitiona un efectiv de animale cu 70% subventie de la Uniunea Europeana si 30% contributia beneficiarului, informeaza News.ro.

Vesti foarte bune pentru fermieri. Autoritatile le-au mai „relaxat” obligatiile. Sprijin financiar suplimentar

18:00, 13.05.2024 - Fermierii romani primesc si vesti bune. Autoritatile au luat in seama plangerile lor si au mai relaxat o parte din obligatii. Este o decizie ce s-a luat la nivel de Uniunea Europeana. Statele membre ale Uniunii Europene au convenit atenuarea reglementarilor de mediu pentru fermierii care vor sa obtina…

Comisarul european pentru agricultura Janusz Wojciechowski va fi, luni si marti, in Romania / Intrevederi cu Marcel Ciolacu, ministrul Agriculturii Florin Barbu si vizita in Portul Constanta

13:55, 10.05.2024 - Marti, comisarul Wojciechowski va vizita Portul Constanta si isi va incheia deplasarea in Romania vizitand Crama Rasova si proiecte finantate de UE, mai arata comunicatul de presa al Comisiei Europene. „Astept cu nerabdare sa sosesc in Romania pentru o vizita care va oferi o serie de oportunitati importante. …

Sprijin european pentru fermieri

19:35, 18.04.2024 - „Comisia pentru agricultura și dezvoltare rurala a Parlamentului European a aprobat pachetul de flexibilizare a Politicii agricole comune (PAC). Fermierii nu vor mai avea obligația de a pastra o parte din terenul arabil sub forma de parloaga, vor putea inlocui rotația culturilor cu diversificarea lor,…

Cristina Burciu: Comisia pentru agricultura și dezvoltare rurala a Parlamentului European a aprobat pachetul de flexibilizare a Politicii agricole comune (PAC)

17:50, 17.04.2024 - Fermierii nu vor mai avea obligația de a pastra o parte din terenul arabil sub forma de parloaga, vor putea inlocui rotația culturilor cu diversificarea lor, fermele mici vor fi scutite de controale și sancțiuni. In calitate de europarlamentar, am solicitat, in mod repetat, Comisiei Europene masuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?