Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Harta care arată planurile americanilor. Ce SCENARII de RĂZBOI vor să pună în aplicare

Publicat:

Inarmarea nucleara a iranienilor trebuie oprita cu orice pret, iar americanii spun ca vor sa intre in acest proces pentru ca demersurile pe care le face Israelul "vor esua foarte repede".

Atacul pe care Israelul il pune la cale nu va avea multe sanse de reusita, iar efectele vor fi pe termen scurt. SUA considera ca, alaturi de fortele aliate ar reusi sa duca la bun sfarsit o astfel de misiune.



Un raport al CSIS (Center for Strategic and ) arata ca puterea militara a Iranului nu ar avea sanse in fata armatelor moderne…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Israelul amana planurile unei ofensive in Rafah, dupa ce cabinetul de razboi a decis „sa loveasca puternic Iranul”

08:56, 16.04.2024 - Israelul urma sa faca primii pași catre o ofensiva terestra in orașul Rafah din Gaza, luni dar a amanat planurile dupa atacul Iranului. Cabinetul de razboi, dupa dezbateri aprinse cu privire la modul de raspuns la atacul iranian din weekend, a decis „sa loveasca puternic Iranul”.

Cabinetul de razboi israelian s-a reunit pentru a decide cum va raspunde Iranului pentru atacul de sambata noaptea

04:15, 16.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta sambata noaptea, cu peste 300 de drone și rachete, a declarat ieri șeful Statului Major al Armatei israeliene, relateaza Reuters, citat de Rador Radio Romania.

Aliații indeamna Israelul sa dea dovada de reținere dupa atacul iranian | "Ne aflam pe marginea prapastiei și trebuie sa ne indepartam de ea"

23:55, 15.04.2024 - Israelul s-a confruntat cu presiuni din partea aliaților pentru a da dovada de reținere și a evita o escaladare a conflictului in Orientul Mijlociu, in timp ce anticipa cum sa raspunda la atacul Iranului.

Cei doi factori care au facut ca Israelul sa iasa nevatamat dupa atacul de amploare al Iranului

19:20, 14.04.2024 - Teheranul a țintit Israelul cu mai multe valuri de rachete balistice și de croaziera, precum și cu drone incarcate cu explozibil, ca represalii la un atac israelian asupra consulatului iranian din Damasc, la inceputul acestei luni.

Soarta Orientului Mijlociu, pe muchie de cuțit. Ce urmeaza dupa atacul Iranului asupra Israelului

09:05, 14.04.2024 - Perspectiva unui razboi regional major in Orientul Mijlociu atarna in balanța duminica dimineața, cand cabinetul de razboi al lui Benjamin Netanyahu urmeaza sa se intalneasca pentru a decide raspunsul Israelului la atacul Iranului cu drone și rachete.

WSJ: Iranul va ataca Israelul in 24/48 de ore. Khamenei are pe masa planurile. SUA au emis alerta de securitate

10:55, 12.04.2024 - Israelul se pregatește pentru un atac direct din partea Iranului asupra sudului sau nordului țarii in urmatoarele 24 pana la 48 de ore, potrivit unei persoane familiarizate cu aceasta chestiune, transmite Wall Street Journal. Cu toate acestea, o persoana informata de conducerea iraniana a declarat ca,…

Ayatollahul Ali Khamenei spune ca Israelul va fi 'palmuit' dupa atacul de la Damasc

08:25, 04.04.2024 - Liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, spune ca Israelul va fi „palmuit” dupa ce un atac aerian asupra anexei consulare iraniene din Damasc a ucis șapte gardieni revoluționari, doi dintre ei generali. „Infrangerea regimului sionist din Gaza va continua și acest regim va fi aproape…

Rusia a condamnat Israelul pentru atacul „inacceptabil” asupra consulatului Iranului din Damasc

01:10, 02.04.2024 - Diplomatia rusa a condamnat luni atacul “inacceptabil” asupra sectiei consulare a ambasadei Iranului din Damasc, acuzand armata israeliana ca este responsabila pentru acest atac, informeaza AFP, potrivit agerpres.ro. “In seara zilei de 1 aprilie, fortele aeriene israeliene au lovit cladirea consulatului…


Ce parere ai despre aceasta stire?