Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Haos în Franța. Alerte cu bombe pe mai multe aeroporturi, pe fondul amenințărilor și atacurilor teroriste

Publicat:

O amenințare cu bomba a fost declanșata și pe aeroportul Beauvais, care este in prezent evacuat, potrivit Weo. De asemenea, aeroportul Lille-Lesquin era in curs de evacuare la momentul publicarii știri. Zborurile sunt temporar suspendate, iar aeroportul este evacuat.  In plus, alte aeroporturi sunt evacuate pentru amenințari cu bomba, in special la Toulouse, Lyon și Nisa.l’aeroport de toulouse evacue mais que se passe-t-il ? ???????? pic.twitter.com/SaqbyGrFLr — L-A (@pyjamay_) October 18, 2023  

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Ruptura istorica in Europa: relațiile germano-franceze se deterioreaza galopant pe fondul rivalitaților militare (Bloomberg)

00:01, 16.05.2024 - Relațiile dintre Germania și Franța se deterioreaza din cauza rivalitații dintre Germania și Franța pentru conducerea militara in Europa, pe fondul investițiilor tot mai mari ale Germaniei in aparare, dezvaluie Bloomberg.

Polonia iși dezvolta serviciile de informații. Donald Tusk anunța investiții, pe fondul amenințarilor Rusiei

17:46, 14.05.2024 - Donald Tusk anunța ca va aloca 100 de milioane de zloti, din rezerva prim-ministrului, pentru dezvoltarea serviciilor de informatii poloneze. Premierul a avertizat in legatura cu amenintarea in crestere din partea Rusiei, pe masura ce se apropie data alegerilor europene.

Antony Blinken a mers in Ucraina cu trenul, in semn de solidaritate americana pe fondul atacurilor rusești

10:20, 14.05.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a sosit marți la Kiev, in prima vizita in Ucraina a unui oficial american de rang inalt de cand Congresul a adoptat luna trecuta un pachet de ajutor militar de 61 de miliarde de dolari pentru aceasta țara.

Republica Moldova face cercetari in cazul celor doua alerte cu bomba false care au vizat aeroportul din Chișinau

01:26, 22.04.2024 - In Republica Moldova, autoritatile judiciare au declansat urmarirea penala pentru comunicare mincinoasa despre un act terorist, dupa ce in doar de 24 de ore s-au dovedit false doua alerte cu bomba care ar fi vizat aeroportul din Chisinau, informeaza Rador Radio Romania.

Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav va avea legaturi directe cu marile orașe din Europa

16:00, 15.04.2024 - Ministrul Dezvoltarii, Adrian Vestea, anunța ca vor fi realizate noi rute pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav. Aeroportul brașovean va fi legat de orașe importante din Europa și Asia. Zborurile vor incepe la vara.

Zboruri directe de pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav catre marile orașe din Europa

12:41, 15.04.2024 - Ministrul Dezvoltarii, Adrian Vestea, anunța ca vor fi realizate noi rute pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav. Aeroportul brașovean va fi legat de orașe importante din Europa și Asia. Zborurile vor incepe la vara.

Inflația se reduce in Germania și Franța, pe fondul scaderii prețurilor la alimente și energie

15:45, 14.04.2024 - Cifrele privind inflația din Germania și Franța au scazut in martie, in principal din cauza scaderii prețurilor la alimente și energie, ceea ce a condus la speranțe ca inflația va ajunge la 2%.

Ambasada SUA la Paris avertizeaza asupra amenințarii cu atacuri teroriste in Franța. Americanii prevenisera și Rusia

11:20, 26.03.2024 - Dupa atacul terorist din Rusia, ambasada SUA in Franța avertizeaza asupra unei amenințari mari de acte teroriste in aceasta țara. Americanii au dat același avertisment cu cateva saptamani inainte de atentatul sangeros din sala de concerte din suburbiile Moscovei.


Ce parere ai despre aceasta stire?