Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hamas spune că 4 pacienți au murit după o întrerupere a curentului la spitalul Khan Younis, percheziționat de IDF

Publicat:
Hamas spune că 4 pacienți au murit după o întrerupere a curentului la spitalul Khan Younis, percheziționat de IDF

Ministerul Sanatații din Gaza, condus de Hamas, spune ca patru pacienți din unitatea de terapie intensiva au murit in aceasta dimineața devreme din cauza unei intreruperi de electricitate, oprindu-le aprovizionarea cu oxigen.

Ministerul a avertizat anterior ca șase pacienți din UTI și trei sugari din incubatoare sunt in pericol, deoarece combustibilul pentru generatoare era pe punctul de a se epuiza.

„Ocupația israeliana este responsabila pentru viața pacienților și a personalului, deoarece complexul este acum sub controlul sau deplin”, spune ministerul.

Nu a existat niciun comentariu…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Armata israeliana se retrage de la spitalul Al-Shifa. Hamas spune ca tancurile calca pe zecile de cadavre lasate in descompunere 

10:50, 01.04.2024 - Ministerul Sanatatii din Fasia Gaza, condus de Hamas, anunta luni ca armata israeliana si-a retras tancurile de la Spitalul Al Shifa, cel mai mare din enclava asediata, si ca a descoperit in acest spital zeci de cadavre, relateaza AFP, preluata de News.ro.

Criza in Gaza. Armata israeliana a asediat inca doua spitale din Fașia Gaza

20:50, 24.03.2024 - Israelul afirma ca spitalele din enclava palestiniana, unde razboiul face ravagii de peste cinci luni, sunt folosite de militantii Hamas ca baze. Israelul a publicat videoclipuri si fotografii care sustin aceasta afirmatie.Hamas si personalul medical neaga acuzatiile.Semiluna Rosie palestiniana a declarat…

Zeci de palestinieni au fost uciși in atacuri israeliene, in timp ce așteptau ajutoare (Ministerul Sanatații din Gaza)

07:55, 15.03.2024 - Autoritațile controlate de Hamas din Fașia Gaza acuza forțele israeliene ca au ucis zeci de palestinieni care așteptau ajutoare, ieri, in doua atacuri separate. Primul incident a fost un atac aerian asupra unui centru de distribuire a ajutoarelor din centrul teritoriului.

Ramas fara curent electric, Spitalul Nasser din Fașia Gaza a inregistrat decesul mai multor pacienți

03:50, 17.02.2024 - Mai multi pacienti de la spitalul Nasser din Fasia Gaza au murit dn cauza lipsei de curent electric in unitate, informeaza Rador Radio Romania. Cinci pacienți de la spitalul Nasser, cea mai mare unitate medicala funcționala din Fasia Gaza, au murit vineri, dupa ce spitalul a ramas fara curent electric,…

Una dintre cele doua fetite care au fost spalate pe cap cu o substanta toxica a murit

20:20, 14.02.2024 - Una dintre cele doua fetite din comuna ieseana Lungani care au fost spalate pe cap cu o substanta toxica a murit, miercuri, la Spitalul de Copii „Sfanta Maria” din Iasi, unde fusese adusa in stare critica.

Ministerul Sanatații al Hamas bilanț tragic: 28.064 de morți de la inceputul conflictului cu Israel

19:00, 10.02.2024 - Ministerul Sanatatii al Hamas a anuntat sambata un bilant de 28.064 de persoane ucise, majoritatea femei, copii si adolescenti, in Fasia Gaza de la inceputul razboiului dintre Israel si miscarea islamista palestiniana, informeaza agentia France Presse, preluat de agerpres.ro. Ministerul a raportat de…


Ce parere ai despre aceasta stire?