Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hal de discutie intre parinte si copil! Isi vorbesc in rime si apoi trec la 'greutati' - Continuarea te va amuza copios

Publicat:

Discutia aceasta a devenit virala pe Facebook! Un copil ii scrie parintelui in versuri de manele ca nu va merge sa ia paine de la magazin. Tatal ii raspunde ca il va pedepsi fizic daca nu face ce i s-a zis, in acelasi mod in care fiul i-a scris: in versuri ritmate de manele. Finalul... pai e copios, ce sa mai explicam? :))

Citeste articolul mai departe pe bzc.ro…  

Sursa articol: bzc.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul Culturii vrea recunoașterea iei cu șinoare, ca sursa de inspirație pentru Louis Vuitton

14:31, 04.06.2024 - „Aceasta situație merita transformata intr-o oportunitate, in sensul recunoașterii la nivel internațional a valorii inestimabile a tradiției romanești!”, spune Ministrul Culturii, Raluca Turcan, intr-o postare pe Facebook, din data de 4 iunie 2024, referindu-se la copierea iei cu șinoare de catre renumita…

PSD și-a stabilit ținta cu fondurile europene: contracte de peste 20 de miliarde de euro, pana la finalul acestui an

11:16, 24.05.2024 - Adrian Caciu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene anunța pe pagina sa de Facebook ca deja au fost incheiate in țara noastra contracte de peste 6 miliarde de euro pentru proiectele depuse pentru programele din Politica de Coeziune 2021-2027.

Banc: "Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un cadou, dar nu prea știa ce..." Continuarea te va amuza teribil

10:31, 06.05.2024 - Cateva clipe de relaxare sunt binevenite oricand, așa ca noi va propunem un banc care va va aduce zambetul pe buze. "Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un cadou, dar nu prea știa ce...". Continuarea va va amuza teribil.

Bancul zilei: „De Paște, doua vecine se intalnesc pe holul blocului”. Continuarea glumei te va amuza

20:50, 04.05.2024 - Bancurile sunt mereu un prilej de voie buna și te ajuta sa fii cu zambetul pe buze. Pentru masa de Paște nu trebuie sa uiți de glume, pe langa numeroasele preparate delicioase. Selecția de mai jos te va face sa razi in hohote și vei crea o atmosfera placuta.

Președintele Klaus Iohannis, discuție cu premierul canadian Justin Trudeau despre NATO

10:50, 30.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a discutat, luni, cu premierul canadian Justin Trudeau, despre relatia bilaterala si actiunea comuna, in calitate de aliati NATO, a celor doua state. „Am avut o discutie substantiala astazi cu prim-ministrul Justin Trudeau, concentrandu-ne pe dezvoltarea in continuare a relatiei…

Fotbal: Doar juniorii U11 de la AFCS Progresul Calarași vor juca in etapa de la finalul acestei saptamani. Echipele U9 și U17 vor sta in acest weekend!

16:55, 25.04.2024 - In etapa care urmeaza sa se dispute la finalul acestei saptamani, doar o echipa de juniori de la clubul AFCS Progresul Calarași Gara este programata sa joace, respectiv grupa U11. Celelalte doua echipe, U9 și U17, nu vor juca in acest weekend deoarece vor sta. Echipa U11 va evolua vineri 26 aprilie…

Banc: "Ești de acord sa te mariți și sa fii cu mine la bine și la greu…" Continuarea te va amuza teribil

11:45, 31.03.2024 - Este adevarat: rasul este un medicament puternic. Daca ziua ta nu a inceput prea bine și ai nevoie de cateva momente in care sa iți iei gandul de la probleme și sa te binedispui, atunci e momentul sa citești glumele de mai jos.


Ce parere ai despre aceasta stire?