Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guvernul turc emite un mandat de arestare împotriva fostului fotbalist Hakan Șukur

Publicat:

Guvernul turc a emis un mandat de arestare împotriva fostului fotbalist Hakan Șukur în legatura cu tentativa de lovitura de stat de luna trecuta, acuzându-l pe acesta ca ar fi membru al unui grup terorist înarmat, potrivit agenției Anadolu, citata de .

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Plafonarea de catre PSD a adaosului comercial, singura metoda viabila impotriva lacomiei marilor companii

14:45, 28.05.2024 - Limitarea prețurilor la energie, dar și plafonarea adaosului comercial la alimente trebuie continuata și extinsa la toate produsele romanești. Datele statistice arata ca Guvernul condus de Marcel Ciolacu a eliminat specula și a redus inflația, iar romanii au putut fi protejați de scumpirile nejustificate…

Justitia britanica refuza includerea magnatului Murdoch in procesul intentat de printul Harry impotriva The Sun

19:26, 21.05.2024 - Justitia britanica a respins marti solicitarea mai multor personalitati, inclusiv a printului Harry, de a il include pe Rupert Murdoch in procedura judiciara intentata tabloidului The Sun, detinut de acest magnat din mass-media, pentru obtinere ilegala de informatii, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Mandat de arestare al CPI impotriva lui Netanyahu pentru crime de razboi si crime impotriva umanitatii in Gaza

14:45, 20.05.2024 - Curtea Penala Internationala (CPI) a anuntat luni ca a emis un mandat de arestare pe numele premierului israelian Benjamin Netanyahu pentru presupuse crime de razboi si crime impotriva umanitatii comise in Fasia Gaza, transmite France Presse.

Israelul amenința ca va „distruge” Autoritatea Palestiniana daca Curtea Penala Internaționala emite mandate de arestare pentru liderii sai

10:35, 02.05.2024 - Guvernul israelian a avertizat administrația Biden ca, daca Curtea Penala Internaționala (CPI) emite mandate de arestare pentru liderii israelieni, va „lua masuri de represalii” impotriva Autoritații Palestiniene care ar putea duce la prabușirea acesteia, relateaza Axios.

Hugh Grant renunța la procesul impotriva The Sun pentru o suma uriașa de bani

21:05, 19.04.2024 - Hugh Grant renunța la procesul impotriva The Sun pentru o suma uriașa de bani. Actorul britanic a renunțat la acuzațiile de spionaj impotriva tabloidului, preferand o soluție amiabila in schimbul unei sume consistente.

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Polonia face plangere penala impotriva fostului sau guvern pentru pierderea de fonduri europene

17:35, 08.03.2024 - O comisie a noului parlament polonez, in care este majoritara coalitia condusa de premierul pro-european Donald Tusk, va sesiza justitia cu privire la o posibila infractiune ce ar fi fost comisa de fostul guvern prin neaccesarea fondurilor europene pe care Comisia Europeana le-a blocat pentru incalcarea…


Ce parere ai despre aceasta stire?