Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guvernul lui Mihai Tudose a decis numirea de noi consuli la Bologna şi Salonic

Publicat:

Guvernul a decis in sedinta de miercuri, printr-o Hotarare, sa o numeasca pe in functia de consul general al Romaniei la Bologna, Italia. In baza aceleiasi Hotarari, Executivul a aprobat rechemarea din aceasta functie a lui , anunta Agerpres.

Printr-o alta Hotarare, Guvernul a numit-o pe Sabina-Madalina Somacescu in functia de consul general, sef al al Romaniei la Salonic, .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

GUVERNUL SPANIEI Pedro Sanchez a decis sa nu demisioneze

15:35, 30.04.2024 - La cinci zile dupa a sugerat ca ia in calcul o astfel de decizie, invocand atacurile la adresa soției sale, care este ținta unei anchete preliminare de corupție, .... The post GUVERNUL SPANIEI Pedro Sanchez a decis sa nu demisioneze first appeared on Informatia Zilei .

Ministerul Muncii: Pensiile vor fi platite in avans luna aceasta

17:45, 25.04.2024 - Pensiile vor fi platite in avans! Guvernul a decis, joi, ca pensiile aferente lunii mai se platesc inaintea sarbatorilor pascale, iar Casa Nationala de Pensii Publice va vira banii pana in 30 aprilie catre Posta Romana si banci. Valoarea totala a pensiilor se ridica la 9.331.399 mii de lei, conform…

Un roman din Italia jefuia oameni pe strada deghizat in personaj de desene animate

11:15, 23.04.2024 - Un roman, de 29 de ani, a fost arestat sambata, in centrul orașului Bologna, in timp ce comitea furturi deghizat in personajul Mickey Mouse, informeaza Rotalianul. Incidentul a avut loc pe strada Ugo Bassi, unde o patrula de poliție care monitoriza zona l-a surprins pe tanarul deghizat in faimosul șoricel…

Guvernul a aprobat numirea noului prefect de Gorj

21:00, 11.04.2024 - Virgil Dragușin a fost numit prefect al județului Gorj. Guvernul a aprobat in acest sens o Hotarare in ședința de joi. Virgil Dragușin l-a inlocuit pe Iulian-Vasile Popescu, fostul prefect fiind candidat la alegerile locale.Vineri la ora 12.00 noul prefect va depune juramantul.

Creste saracia in țara cu cea mai mare comunitate de romani

20:01, 25.03.2024 - Numarul de persoane care traiesc in saracie in Italia a crescut in 2023, atingand cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu, arata datele oficiale publicate luni, in pofida relansarii economice aparute dupa relaxarea restrictiilor impuse in timpul pandemiei. Numarul persoanelor care traiesc in „saracie…

Sfarșit tragic pentru o familie de romani din Italia! O mama si cei trei copii au murit intr-un incendiu devastator / FOTO

11:40, 15.03.2024 - Tragedia a lovit o familie de romani stabilita in nordul Italiei, intr-o noapte aparent liniștita, dar care s-a transformat in coșmar. O mama și cei trei copii ai sai au fost rapuși de flacarile unui incendiu devastator, care le-a cuprins locuința din Bologna.

Guvernul a DECIS! Angajatilor din administratia centrala le este suportata taxa de viza pentru Statele Unite

21:06, 22.02.2024 - Angajații din administrația publica centrala beneficiaza de suportarea cheltuielilor pentru taxa de viza de catre angajator sau, dupa caz, de decontarea acesteia, potrivit unei prevederi aprobate de Guvern in 8 februarie, a anunțat joi Executivul.


Ce parere ai despre aceasta stire?