Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guvernul discută un proiect de lege referitor la securitatea reţelelor şi a sistemelor informatice

Publicat:

Potrivit unui comunicat al Executivului, printre proiectele de acte normative care ar putea fi incluse pe agenda sedintei Guvernului se numara si un proiect de lege pentru modificarea OUG 34/2000 privind produsele agroalimentare ecologice.

Membrii Cabinetului Dancila ar mai urma sa discute un proiect de hotarare pentru deschiderea punctului international de trecere a frontierei de stat romano-ucrainene pentru comunicatie de pasageri si marfa in regim de bac si pietonal intre localitatile Isaccea (Romania) si Orlivka (Ucraina), precum si a de .

Totodata,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ucraina confirma participarea la Jocurile Olimpice de la Paris

19:30, 21.05.2024 - Ucraina va trimite o echipa de sportivi la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 din acest an. Anunțul a fost facut la Kiev de ministrul Sportului, Matviy Bidnyi. Ucrainienii se vor prezenta la competiția suprema in pofida razboiului actual cu Rusia, potrivit Mediafax.

Peste 7.000 de jucarii contrafacute, reținute de inspectorii vamali

17:11, 30.04.2024 - Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontiera Constanța Sud au reținut 7.600 bucați mașinuțe susceptibile de a fi contrafacute. Jucariile au o valoare totala de aproximativ 755.000 lei și au fost descoperite ca urmare a controlului fizic efectuat asupra marfurilor aflate intr-un container…

Analist militar, despre cum poate participa Romania la fondul 100 de miliarde de euro de ajutorare a Kievului

06:26, 04.04.2024 - NATO are in vedere un sprijin militar pentru Ucraina in valoare de 100 de miliarde de euro pentru urmatorii cinci ani, iar analistul militar Aurel Cazacu susține ca Romania poate participa la efortul NATO de a ajuta Ucraina pe doua planuri.

MEDIUL DE AFACERI Ce urmari are scaderea pragului pentru microintreprinderi?

07:45, 27.03.2024 - Trecerea la impozitul pe profit in urma scaderii pragului pentru microintreprinderi la 100.000 de euro ar genera cresterea inflatiei, prin transferul majorarii... The post MEDIUL DE AFACERI Ce urmari are scaderea pragului pentru microintreprinderi? first appeared on Informatia Zilei .

Ucraina renunța la lista neagra a companiilor care fac afaceri in Rusia in urma unor reacții negative

13:21, 23.03.2024 - Ucraina a renunțat la lista neagra a "sponsorilor de razboi", elementul central al campaniei sale de presiune asupra companiilor care fac afaceri in Rusia, a declarat vineri agenția responsabila, dupa o reacție din partea unor țari de la Austria la China.

Pensiile militare intra la recalculcare

16:30, 06.03.2024 - Normele de aplicare a Legii 360/2023 privind sistemul public de pensii au fost publicate in Monitorul Oficial. Acum s-a aflat ce se intampla cu pensiile militare. Citește și: DGA Maramureș. Grefier trimis in judecata pentru cinci infracțiuni! Pensii militare. In Monitorul Oficial nr. 171/01.03.2024…

FOTO-VIDEO In timp ce Occidentul discuta, Ucraina pierde teren in fața Rusiei: forțele armete ucrainene se retrag cu repeziciune din zona Avdiivka

18:21, 27.02.2024 - Ucraina s-a retras din satele Severne si Stepove, din apropierea orasului Avdiivka, recent cucerit de fortele rusesti, a declarat marti purtatorul de cuvant al Armatei ucrainene, Dmitro Lihovi. In același timp, el a confirmat ca in direcția Avdiivka, linia de aparare din zonele Tonenke, Orlivka și…

Contrabanda cu țigari, lovita de razboiul din Ucraina. Traficul ilegal a scazut cu 25% la granița de nord a Romaniei

13:00, 25.02.2024 - Potrivit statisticii Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontiera (ITPF) Sighetu Marmației (Maramureș), de la inceperea razboiului din Ucraina s-a redus cu 25% traficul de țigari de contrabanda.


Ce parere ai despre aceasta stire?