Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GUVERNELE MONDIALE se pregatesc sa spuna ADEVARUL! Un fost MILITAR AMERICAN face cateva DEZVALUIRI CUTREMURATOARE!

Publicat:

Un fost militar american face cateva dezvaluiri socante, prin care demonstreaza existenta extraterestrilor pe Terra si spune ca adevarul va fi impartasit de . Potrivit acestuia, chiar in timpul unei misiuni in a putut observa niste fiinte extrem de inalte si de albe, cu aspect asemanator oamenilor. Militarul a mai spus ca acesti extraterestri detin o tehnologie impresionanta. Exista si suspiciunea potrivit careia armata americana ar colabora cu aceste entitati pentru un schimb tehnologic. Chiar si celebrul a dezvaluit o serie de documente oficiale in…

Citeste articolul mai departe pe caplimpede.ro…  

Sursa articol: caplimpede.ro


Stiri pe aceeasi tema

Celine Dion, noi dezvaluiri cutremuratoare din lupta cu boala: „Am avut coastele rupte din cauza spasmelor musculare...”

16:55, 11.06.2024 - Celine Dion nu are de gand sa permita ca problemele sale de sanatate sa o impiedice sa cante din nou. Recent, artista a facut noi dezvaluiri cutremuratoare din lupta cu boala. A ținut sa puncteze, de asemenea, ca intr-o zi va reveni pe scena in fața fanilor sai.

Dezvaluiri cutremuratoare despre Irinel Columbeanu: „Nu mancase de 6 zile. L-au luat de pe o banca”. In ce stare era inainte de a ajunge la azil

14:15, 04.06.2024 - Serghei Mizil a facut dezvaluiri cutremuratoare despre Irinel Columbeanu. Fostul soț al Monicai Gabor locuiește la azil de cateva luni, dar inainte de a ajunge acolo a trecut printr-o perioada extrem de grea.In ultima perioada, relația stransa dintre Serghei Mizil și Irinel Columbeanu a devenit din…

EXCLUSIV Irina Hansen, romanca frumoasa care vrea sa fie primar la Las Vegas: „Sunt la fel de curajoasa și incapațanata ca romanii mei”

03:05, 03.06.2024 - Intr-un interviu exclusiv pentru ”Adevarul”, Irina Hansen, romanca din Statele Unite care va candida pe 11 iunie la alegerile pentru Primaria orasului Las Vegas, vorbește despre originile sale romanești și despre planurile și proiectele sale.

Cine ar fi al patrulea atacator al lui Sorin Anghel, barbatul ucis in Padina. Soția victimei, noi dezvaluiri cutremuratoare: ”Mai erau cu un...”

00:10, 26.05.2024 - Informații explozive despre crima din Padina! Toata atenția a fost asupra fiilor vrajitoarei Sidonia, suspectați ca l-ar fi ucis pe Sorin Anghel, dar ar fi existat și un al patrulea atacator. Soția victimei a facut declarații curemuratoare despre noaptea in care soțul ei a murit.

Kramer, dezvaluiri cutremuratoare. Vedeta Seinfeld, Michael Richards, a vorbit despre lupta impotriva cancerului

00:30, 24.05.2024 - Michael Richards, starul din Seinfeld, a dezvaluit ca a fost diagnosticat cu cancer și a fost nevoit sa se supuna unei intervenții chirurgicale pentru a i se extirpa intreaga prostata, in caz contrar riscand sa moara in cateva luni.

Science Report: Ce s-ar intampla cu Terra daca soarele s-ar transforma intr-o gaura neagra?

13:10, 25.04.2024 - Adevarul este ca imaginea pe care o avem despre gaurile negre, o spun chiar specialiștii de la Agenția Spațiala Americana, este una mai degraba influențata de Hollywood și seriale SF de televiziune, decat de explicațiile științifice. Poate de asta, inclusiv NASA a simțit nevoia sa ofere explicații pe…

Kate Middelton a primit un nou diagnostic dur. Soția moștenitorului tronului britanic pare urmarita de un blestem

09:11, 15.04.2024 - Numeroasele provocari cu care s-a confruntat recent Kate Middleton, inclusiv faptul ca boala sa a devenit un subiect de dezbatere naționala, au avut un impact semnificativ asupra sanatații sale mentale, scrie The Mirror. Prințesa se confrunta cu o stare de „anxietate intensa”, cauzata de o combinație…

Romanca din Israel, dezvaluiri cutremuratoare despre momentul in care țara a fost atacata de Iran. Oamenii se tem pentru viața lor: ”Nu se stie ce va fi”

17:00, 14.04.2024 - Atacul Iranului asupra Israelului a starnitt groaza in cazul oamenilor. O romanca din Israel a facut declarații despre ceea ce a trait in momentul in care s-a produs atacul. Oamenii se așteapta la scenarii de groaza in perioada urmatoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?