Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GREȚOS. Desertul pe care nu ți-l dorești nici în ruptul capului: prăjitură cu VIERME

Publicat:

1458219636 Oroare fara margini intr-o cofetarie din centrul orașului. doi soți au ieșit sa manance o prajitura. In timp ce ii dadeau fiului lor de un an din desert au observat ca acesta conține și ”carne”. Un vierme inchis la culoare, lung de doi centimetri ”condimenta” prajitura cu iaurt și zmeura.

Totul s-a întâmplat miercuri seara într-o cofetare din centrul Aradului.  Un vierme imens a fost descoperit de o aradeanca în prajitura  pe care o cumparase ca sa o împarta cu copilul ei de un an. Azi soțul femeii a depus reclamție la Protecția Consumatorului.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu miere și cireșe. Desertul ideal pentru momentele petrecute in familie

21:50, 10.05.2024 - Vrei sa iți surprinzi familia cu un preparat delicios, dar nu mai ai nicio idee? Ești in locul potrivit! Noi iți prezentam o rețeta simpla și rapida de prajitura cu miere și cireșe. Un desert ideal pentru momentele petrecute alaturi de oamenii dragi din viața ta. Nu vei fi nevoita sa stai prea mult…

Rețeta de prajitura cu miere și branza. Desertul ideal pentru masa de Paște

23:55, 02.05.2024 - Cu sarbatorile de Paște apropiindu-se cu pași repezi, gospodinele cauta mereu noi și delicioase opțiuni pentru a imbogați masa festiva. Va prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu miere și branza. Desert ideal pentru zilele de sarbatoare.

Cum sa amenajezi pereții din camera copilului tau?

14:46, 22.04.2024 - Nu mai sunt de mult timp in tendințe camerele de copii cu zugraveli albe simple, pe care sa nu existe absolut nimic.Odata cu multiplele opțiuni de design interior pe care le avem fix sub nasul nostru, mai ales datorita internetului, vine și o mai mare ușurința in alegerea modului in care sa infrumusețezi…

Rețeta de prajitura cu portocale. Desertul de post pe care sa-l pregatești celor dragi

22:30, 19.04.2024 - Deserturile sunt indragite de toata lumea, iar iubitorii de dulciuri se pot rasfața cu rețeta de mai jos. Prajitura cu portocale este gustoasa și ai nevoie de cateva ingrediente simple, care se regasesc in camara oricarei gospodine.

Rețeta de prajitura cu pere și migdale. Desertul perfect in perioada postului

09:40, 17.04.2024 - Deserturile sunt perfecte și mulți romani le iubesc. Daca vrei sa incanți papilele gustative ale oricui, un preparat dulce va fi mereu bine primit, mai ales daca este delicios. In perioada de post nu trebuie sa renunți la prajituri, astfel ca rețeta cu pere și migdale vine in ajutorul tau.

Prajitura cu prune și nuci. Desertul de post pe care sa-l prepari in aceasta perioada

02:06, 17.04.2024 - Postul Paștelui este o provocare pentru mulți romani. Pentru a te bucura de un desert delicios, fara sa consumi alimente ce provin de la animale, prajitura de mai jos este ideal și indeplinește toate criteriile cerute. Se prepara simplu și este ideala pentru toata familia.

Desertul special al marilor cofetari

09:45, 08.04.2024 - Incercați brownies cu budinca de banane. Este un desert special, o reinterpretare reușita cu banane, din care  obținem o prajitura cu o textura mai untoasa, extrem de apreciata de marii cofetari. Amestecul de banane creeaza echilibrul perfect al aromelor, fara acea aroma artificiala de banana,  potrivit…

Rețeta de prajitura cu nuca și banane de post. Desertul specific perioadei in care ne aflam

19:51, 28.03.2024 - Daca te numeri printre persoanele care se afla in perioada postul de dinaintea Paștelui, sigur ai nevoie de o lista variata cu preparate, atat feluri de mancare, cat și deserturi, pentru a trece cu brio aceasta perioada de curațare sufleteasca. Noi iți propunem sa incerci și rețeta de prajitura cu nuca…


Ce parere ai despre aceasta stire?