Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gratis cu tramvaiul turistic si foarte multa pedalare: Saptamana Mobilitatii la Timisoara / PROGRAM

Publicat:

Timișorenii sunt invitați sa descopere beneficiile folosirii mijloacelor de transport alternative, care pot inlocui mașinile personale. Vorbim despre biciclete, role sau trotineta, dar și mersul pe jos. Primaria marcheaza și in acest an „Saptamana mobilitații”.

Citeste articolul mai departe pe debanat.ro…  

Sursa articol: debanat.ro


Stiri pe aceeasi tema

De patru ani, liberalii conduc Primaria la Muntenii de Jos și rezultatele se vad. Comunitatea are parfum de oraș (P)

01:26, 17.05.2024 - BILANȚ… In 2020, liberalul Iulian Lazar caștiga alegerile in fața social-democratului Danuț Crețu. Astfel, noul primar ajunge la carma uneia dintre cele mai importante comune ale județului, foarte greu de condus. Vorbim de o comuna din coasta municipiului Vaslui, iar pretențiile locuitorilor sunt foarte…

Primaria cauta parteneri și membri pentru comisia de Buget Participativ

10:05, 08.05.2024 - Odata lansata ediția din acest an a Bugetului Participativ la Timișoara, primaria lanseaza apelurile pentru selecția partenerilor campaniei, precum și a membrilor externi ai Comisiei de Buget Participativ. Cetațenii implicați civic sunt invitați sa susțina aceasta inițiativa. Termenul limita pentru…

FOTO. Expoziție dedicata venirii primaverii, la Centrul pentru Cultura și Arta al Județului Timiș

19:30, 13.04.2024 - Elevii de la cercurile Palatului Copiilor din Timișoara dar și de la Clubul Copiilor din Jimbolia au pregatit o expoziție speciala, dedicata venirii primaverii. Timișorenii sunt chemați luni, 15 aprilie, la Centrul pentru Cultura și Arta al Județului Timiș, la vernisajul expoziției „Portretul Primaverii”.

Soarta Centurii Metropolitane Cluj, incerta! Asociația Pro Infrastructura: „Primaria de patru luni clocește unica oferta depusa pe tronsonul principal”

10:45, 09.04.2024 - Oradea va avea in urmatorul an inca o centura, pe langa cea existenta. Vorbim despre Inelul Rutier Metropolitan, cu o lungime de 17 kilometri. La polul opus, soarta Centurii Metropolitane Cluj-Napoca ramane incerta. Primaria ezita de patru luni sa ia o decizie referitor la unica oferta depusa pentru…

PROGRAM. Se deschide Targul de Paști cu Alaiul Primaverii și un concert extraordinar

14:15, 28.03.2024 - Duminica, atunci cand credincioșii catolici celebreaza Invierea Domnului, la Timișoara se va deschide Targul de Paști. Evenimentul va dura pana in 6 mai, iar Casa de Cultura a Municipiului a pregatit mai multe manifestari.

Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țara: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

12:10, 27.03.2024 - Salariile sunt atat de bune și chiriile atat de accesibile in raport cu acestea incat Timișoara este orașul mare din Romania unde oamenii lasa cei mai puțini bani pentru a-și plati o locuința inchiriata in care sa locuiasca. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor…

Linia de tramvai 25 din București este suspendata. Se inființeaza tramvaiul 12, iar circulația va fi refacuta

06:30, 23.03.2024 -  Weekendul 23-24 martie aduce lucrari pe șinele tramvaielor de pe Bd. Timișoara din Capitala. Pentru a permite circulația tramvaielor in ambele sensuri, linia 25 va fi suspendata. Tramvaiul 12 va fi reinființat temporar.

PROGRAM. De la muzica preclasica la cea contemporana, in martie, la Filarmonica Banatul

09:10, 01.03.2024 - Primavara aduce la Filarmonica Banatul din Timișoara un program muzical divers, dedicat Zilei Internaționale a Femeii, iubitorilor muzicii de camera, dar și copiilor. Evenimentele reunesc dirijori și artiști importanți ai scenei internaționale.


Ce parere ai despre aceasta stire?