Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gorghiu: Ponta pune presiune pe PSD. Partidul este într-o stare nefericită

Publicat:

Gorghiu a afirmat ca o prima soluție pentru ieșirea din criza actuala politica este organizarea de alegeri anticipate, iar cea de-a doua demisia premierului Victor Ponta, scrie Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Piedone susține ca nu-l cunoaște pe Coldea: „Nu vreau sa-i pocesc numele…Codlea, Coldea”

17:05, 27.04.2024 - Cristian Popescu Piedone neaga ca l-ar cunoaște pe Coldea, dupa dezvaluirea facute de Realitatea PLUS: Cristian Popescu Piedone neaga legaturile cu serviciile secrete! Candidatul la primaria Capitalei a declarat ca nici macar nu știe cine este Florian Coldea, fostul director adjunct al Serviciului Roman…

Piedone neaga legaturile cu statul paralel și susține ca nu-l cunoaște pe Coldea: "Nu vreau sa-i pocesc numele...Codlea, Coldea"

15:20, 27.04.2024 - Cristian Popescu Piedone neaga legaturile cu serviciile secrete! Candidatul la primaria Capitalei a declarat ca nici macar nu știe cine este Florian Coldea, fostul director adjunct al Serviciului Roman de Informații. "Astazi ascultam la un post de televiziune despre implicarea serviciilor secrete la…

Colonel (r) SRI: ”Iranul a transmis SUA, prin Turcia, ca nu vrea un razboi total cu Israelul. Tehenanul nu-și poate permite un astfel de razboi”

11:15, 15.04.2024 - Tudor Pacuraru, colonel (r) al Serviciului Roman de Informații, a comentat la Antena 3 CNN contextul, motivațiile și consecințele atacului pe scara larga, cu sute de drone și rachete, lansat de Iran impotriva Israelului.

Sticluța cu 'Taria lui Catalin' - Piedone ii raspunde virulent lui Cirstoiu

20:40, 30.03.2024 - Candidatul PSD-PNL pentru Primaria Generala a Capitalei, Catalin Cirstoiu, le-a cumparat, de la un targ din curtea Ministerului Agriculturii, cate o sticla de tarie contracandidatilor sai Nicusor Dan si Cristian Popescu Piedone. „Iau atacurile aparute zilnic impotriva mea drept dovada ca le este teama…

Catalin Cirstoiu, despre fostul primar fugar Sorin Oprescu: Noi avem opinii. Cetațenii sunt cei care cantaresc

19:55, 24.03.2024 - Medicul Catalin Cirstoiu, candidatul coaliției PSD-PNL pentru Primaria Generala a Capitalei, a declarat in cadrul unei emisiuni televizate ca nu il leaga nimic de Sorin Oprescu, dar ca cetațenii ar trebui sa aprecieze „ce a facut sau ce nu a facut” fostul primar condamnat penal.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, sesizare la ANI pe numele șefului DNA, Marius Voineag. „A fost cadou sau taxa de protecție?”

14:06, 12.02.2024 - ”In declaratia de avere, pe langa multe terenuri, multe apartamente, multe conturi, domnul Voineag a declarat o petrecere de botez cu daruri de 500.000 de lei, asta inseamna 100.000 de euro. Trebuie sa vedem cine a dat darul si daca acele daruri n-au fost un fel de taxa de protectie. Eu cred ca, in…


Ce parere ai despre aceasta stire?