Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Google marchează împlinirea a 150 de ani de la naşterea pictorului Gustav Klimt

Publicat:

Google marcheaza implinirea a 150 de ani de la nasterea lui , prin reproducerea lucrarii "Sarutul", in locul logo-ului obisnuit al motorului de cautare, care apare pe fundal in tablou.
   
Nascut pe 14 iulie 1862, la Baumgarten, una din suburbiile Vienei, a fost un pictor simbolist si decorator austriac, lider al avangardei vieneze si unul din fondatorii Secesiunii. Arta lui a contribuit in mare masura la izbucnirea uneia din cele mai mari revolutii din istoria artei. A murit pe 6 februarie 1918.
   
Alaturi…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Google a lansat un doodle nou pe 16 arpilie 2024. Unde e vizibil și ce eveniment marcheaza ilustrația

13:31, 16.04.2024 - Pe 16 aprilie 2024, motorul de cautare cel mai utilizat la nivel mondial, Google, a surprins utilizatorii sai cu un nou doodle. Ilustrația remarcabila, care iși face simțita prezența pe pagina principala a motorului de cautare, marcheaza o personalitate din lumea artei și literaturii: Etel Adnan.

12 aprilie: Actorul Florin Zamfirescu implinește 75 de ani. In aceeași zi s-a nascut și medicul care a descoperit „sarutul vieții”

00:06, 12.04.2024 - Pe data de 12 aprilie, marele actor roman, Florin Zamfirescu, implinește onorabila varsta de 75 de ani. In istorie, in urma cu secole, Ștefan cel Mare il invingea pe Petru Aron, in batalia de la Doljesti.

(AUDIO) Ziua Mondiala a Poeziei, marcata la Botoșani și Iași

11:40, 21.03.2024 - Ziua Mondiala a Poeziei este sarbatorita, astazi, in toata țara, prin diverse manifestari culturale. Muzeul Național al Literaturii Romane Iași organizeaza un maraton online cu tema „Prozatori și poeți”, iar la Muzeul Dosoftei va avea loc un spectacol care marcheaza 400 de ani de la nasterea mitropolitului…

Eveniment foarte rar la maternitatea SJU Bacau: o femeie a nascut pentru a 12-a oara prin cezariana

06:55, 10.03.2024 - Un eveniment foarte rar a avut loc la maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta Bacau: o femeie a nascut pentru a 12-a oara prin cezariana. Nasterea s-a desfasurat sub atenta ingrijire a echipei medicale. Bebelusul este o fetita sanatoasa, de 2,8 kg. Corespondentul RRA Gabriel Pop transmite ca primele…

Dana Rogoz, despre nașterea fiicei sale, Lia. Vedeta a nascut in plina pandemie: “A fost o perioada sinistra” EXCLUSIV

21:25, 09.03.2024 - Dana Rogoz este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe. Atat pe plan profesional, cat și pe plan personal, se poate numi o femeie implinita. Are o familie de invidiat impreuna cu soțul sau, Radu Dragomir. Au impreuna are doi copii, pe Lia, in varsta de trei ani, și pe Vlad, in varsta de…

Doua doodle-uri marcheaza ziua de marți, 27 februarie 2024. Unde sunt vizibile și despre ce evenimente amintesc

12:00, 27.02.2024 - Google marcheaza astazi alegerile municipale din Israel 2024 cu un doodle ce are in mijloc o urna de vot. Nu este singura ilustrație lansata de motor de cautare pe 27 februarie 2024. Un alt doodle amintește de un eveniment important in Republica Dominicana.

Viața cu parapareza spastica. A reușit sa mearga la 6 ani, iar acum e kinetoterapeuta și instructoare de pilates

12:15, 24.02.2024 - Cristiana Zaharia are 24 de ani și s-a nascut cu parapareza spastica. A fost nevoie de cateva operații și de mulți ani de kinetoterapie ca sa ajunga, pe la 6-7 ani, sa mearga singura in picioare. Acum, ea insași e kinetoterapeuta și instructoare de pilates, dar e și un exemplu ca, atunci cand crezi…

Un pui rar de maimuța paianjen, specie pe cale de dispariție, s-a nascut in Anglia. Cum arata micuțul Olive VIDEO

12:20, 17.02.2024 - Un pui rar de maimuța paianjen s-a nascut la Gradina Zoologica Chester, Anglia. Aceasta specie de maimuțe este pe cale de dispariție. Nașterea lui Olive ofera speranța pentru specia de maimuțe paianjen, foarte amenințata, care este vulnerabila la dispariție in salbaticie.


Ce parere ai despre aceasta stire?