Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gimnastul american Paul Hamm, arestat pentru agresiune

Publicat:

Gimnastul american , campion olimpic in 2004, a fost arestat pentru agresarea unui sofer de taxi, dupa un conflict legat de o cursa in valoare de 23 de dolari, informeaza AFP.

Potrivit politiei, Hamm a fost inculpat pentru agresiune si pentru alte doua delicte minore.

Un sofer de taxi a depus plângere, sâmbata, afirmând ca a fost lovit cu picioarele de clientul sau, nemultumit de costul cursei. Barbatul a precizat ca Hamm a spart si un geam al taxiului.

, în vârsta de 28 de ani, în prezent…

Citeste articolul mai departe pe sport365.ro…  

Sursa articol: sport365.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tadjikistanul a arestat noua suspecți in legatura cu atacul de la Moscova. Relatari despre „acte de agresiune” asupra imigranților din Asia Centrala

15:35, 29.03.2024 - Tadjikistanul a arestat in aceasta saptamana noua persoane suspectate ca au legatura cu atentatul comis vineri seara la sala de concerte de la periferia Moscovei, soldat cu cel putin 143 de morti, relateaza Reuters, citand o citand o sursa din domeniul securitatii.

Incident la discursul lui Joe Biden: Tatal unui militar american ucis in Afganistan a fost arestat

10:26, 08.03.2024 - Un incident de securitate a perturbat discursul lui Joe Biden despre Starea Uniunii iar tatal unui militar american ucis in Afganistan a fost reținut de forțele de ordine. Tatal unui pușcaș marin american care a fost ucis pe aeroportul din Kabul din Afganistan in 2021, cand America se retragea din…


Ce parere ai despre aceasta stire?