Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Getuța Sterp, anunț neașteptat la scurt timp după nuntă. Tânăra a transmis un mesaj tranșant în mediul online

Publicat:

La scurt timp de la nunta, mezina familiei Sterp și-a incalcat promisiunea facuta fața de soțul ei și a luat o decizie surprinzatoare. Getuța a s-a intors acasa la mama ei și a facut anunțul in mediul online.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prima reacție a lui Alexandru Sautner dupa ce Mihai Dragomir a caștigat Chefi la cuțite, sezonul 13. Ce mesaj a transmis in online

12:11, 16.05.2024 - Chef Alexandru Sautner a transmis un mesaj induioșator in mediul online, dupa ce Mihai Dragomir a caștigat Chefi la cuțite sezonul 13. Postarea juratului de pe Instagram a generat o mulțime de reacții din partea fanilor.

Ce a postat Alexandru Sautner in mediul online, dupa eliminarea Iuliei Creanga de la Chefi la cuțite. Ce mesaj a transmis juratul

16:05, 09.05.2024 - Chef Alexandru Sautner a facut o postare emoționanta pe contul de Instagram, dupa eliminarea Iuliei Creanga din sezonul 13 Chefi la cuțite. Juratul a ramas cu doar trei concurenți in echipa.

Un nou tip de inșelatorie se raspandește in mediul online. Cum funcționeaza metoda ,,mesaj de la șef”

14:41, 09.04.2024 - Directoratul National de Securitate Cibernetica (DNSC) a explicat cum funcționeaza o noua metoda de frauda digitala care a luat amploare pe internet.Aceasta metoda vizeaza angajații autorizați sa efectueze plați, care, prin inducere in eroare, sunt determinați sa plateasca o factura falsa ori sa efectueze…

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp dupa ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

09:30, 07.04.2024 - Hatice și Simona au devenit prietene in sezonul 7 Mireasa, iar aceasta prietenie continua și in afara competiției. Simona se confrunta cu neplacerile desparțirii, iar prietena ei i-a transmis un mesaj de susținere.

Ce mesaj a transmis Daiana Anghel dupa eliminarea de la Power Couple Romania. Cum a aparut in mediul online soția lui Sorin Gonțea

13:01, 07.03.2024 - In ediția 15 din Power Couple Romania de pe 6 martie 2024, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost eliminați din competiție. La scurt timp de la difuzarea momentului in care aceștia au plecat acasa, soția chef-ului a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele sociale.

Ce mesaj a transmis Betty Vișanescu, la scurt timp dupa ce s-a aflat ca pleaca in Asia Express sezonul 7, alaturi de soțul ei

12:50, 27.02.2024 - Betty Vișanescu, fiica lui Florin Salam, a avut o prima reacție, la scurt timp dupa ce s-a aflat ca ea și soțul ei, Catalin Vișanescu, formeaza una dintre cele noua echipe de la Asia Express sezonul 7. Iata ce mesaj a transmis in mediul online! Fanii au reacționat imediat.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Georgiana in online, la scurt timp dupa ce a plecat din competiție. Ce a transmis

11:55, 22.02.2024 - Plecarea Grorgianei a fost una neșteptata pentru fanii Mireasa. Tanara a fost nevoita sa paraseasca show-ul ca urmare a unei situații familiale. Dupa ce a ieșit din casa Mireasa, tanara a inceput sa fie activa pe rețelele sociale.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Șervan in mediul online, la scurt timp dupa eliminare. Pentru cine a avut un mesaj

14:11, 17.02.2024 - Șervan a parasit casa Mireasa in urma votului exprimat de fetele din sezonul 9. Tanarul a inceput sa fie activ pe rețelele sociale, la scurt timp dupa ce și-a primit telefonul și a parasit casa Mireasa.


Ce parere ai despre aceasta stire?