Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gestul salvator făcut de doi poliţişti din Bistriţa-Năsăud. Cum au scăpat de la moarte o familie cu doi copii

Publicat:

Doi politisti din Bistrita-Nasaud au avut o interventie mai speciala marti noaptea, cand, in timp ce patrulau, au observat cum acoperisul unei case este cuprins de flacari. Au decis sa actioneze si au salvat de la moarte o familie cu doi copii mici, care in momentul izbucnirii incendiului, dormeau in imobil.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei copii, la un pas de moarte. Mama lor a stropit lenjeria de pat cu o substanța impotriva puricilor

16:55, 22.04.2024 - Trei copii din Iași au fost transportați de urgența la spital, din cauza unei intoxicații grave. Din informațiile aparute pana in prezent, totul s-a intamplat din cauza unei substanțe nocive.

Moarte șocanta a unor romani in Marea Britanie. Crima și sinucidere intr-o familie cu șase copii

15:10, 08.04.2024 - O crima urmata de sinucidere intr-o familie de romani ține capul de afiș al presei din Marea Britanie. O femeie, mama a șase copii, și fostul sau soț au fost gasiți morți intr-o locuința din Coventry, informeaza Daily Mail.

Accident Anieș: o tanara și trei copii, la spital

16:50, 08.03.2024 - O tanara din Sangeorz Bai și trei copii de 12 și 7 ani au ajuns vineri la spital, dupa ce autoturismul in care se aflau o fost implicat intr-un accident rutier petrecut in localitatea Anieș. La locul accidentului au intervenit doua echipaje SAJ Bistrița-Nasaud, și un echipaj de prim ajutor SMURD, alaturi…

Volodimir Zelenski, la un pas de moarte! Președintele Ucrainei a avut mare noroc ca a scapat

18:10, 06.03.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a fost la un pas de moarte intr-un atac cu drone, punandu-și in pericol viața in timpul unei intalniri programate cu premierul grec Kyriakos Mitsotakis. Cu explozii care s-au produs la doar 150 de metri de convoiul oficial, evenimentul a creat panica și tensiune.

Un barbat a murit dupa ce a fost surprins de un incendiu de vegetatie scapat de sub control

19:46, 02.03.2024 - Un barbat in varsta de aproximativ 80 de ani a fost gasit mort, sambata, in zona unui incendiu de vegetatie uscata produs intre localitatile Dumbravita si Perisor din judetul Bistrita-Nasaud, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU).

Condamnatul la moarte care a scapat de execuție de opt ori: Nu i-au putut gasi vena

16:45, 29.02.2024 - Execuția unui condamnat la moarte, in SUA, a fost oprita dupa ce nu i-a fost gasita vena dupa 8 incercari. Ultima execuție ratata din motive similare a fost cea a lui Kenneth Smith, ucis in cele din urma prin inhalare de azot. Execuția unui condamnat la moarte american in varsta de 73 de ani, Thomas…

Doar scrum a ramas din locul numit „acasa“. Familie cu doi copii de școala, ramasa fara locuința, in urma unui incendiu

19:20, 07.02.2024 - O familie dintr-o comuna a judetului Neamt a ramas fara agoniseala de-o viata, un incendiu de mari proportii izbucnind din cauza unui cos de fum. Interventia pompierilor a fost ingreunata de vant.

L-AȚI VAZUT? Barbat din Budești, cautat de poliție și familie

15:26, 05.02.2024 - Politistii din Bistrița-Nasaud cauta un barbat de 69 de ani din Budești care a plecat voluntar dintr-un centru de ingrijire a persoanelor varstnice și nu s-a mai intors. Persoanele care dețin informații care sa ajute la gasirea acestuia sunt rugate sa anunțe cea mai apropiata unitate de poliție sau…


Ce parere ai despre aceasta stire?