Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gest INCREDIBIL al unui bărbat. Ce a putut să îi trimită unei FOSTE IUBITE prin POŞTĂ FOTO

Publicat:

Barbatul a vrut sa ii atraga atentia fostei iubite ca si-a revenit si iese constant la agatat, asa ca i-a trimis drept cadou 15 pui de gaina vii, prin posta, potrivit NY .

"Sunt multe puicute pe aici", era scris pe mesajul alaturat pachetului. 

Dezgustata de gest, femeia a vrut sa arunce puii la gunoi, dar postasul s-a oferit sa ii ia el si sa ii salveze. Astfel, micile gaini au fost donate unui sanctuar de animale. Inedit este faptul ca legea din America permite oamenilor sa trimita prin posta pasari vii.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

EVENIMENT ASTRONOMIC Astazi, 8 aprilie, milioane de oameni vor asista la un fenomen inedit

15:20, 08.04.2024 - Pe data de 8 aprilie, milioane de oameni din America de Nord se vor bucura de un eveniment rar: o eclipsa totala de Soare. The post EVENIMENT ASTRONOMIC Astazi, 8 aprilie, milioane de oameni vor asista la un fenomen inedit first appeared on Informatia Zilei .

Scrisoare catre tine (142)

00:35, 08.04.2024 - Giorgiana Radu-Avramescu Dragul meu, buna noapte sau buni zori! Cum e mai potrivit nu știu! Poate ca ambele saluturi sunt valabile. Cand incep aceste randuri, se apropie miezul nopții. Cand voi incheia, probabil ma apropii de zori. Am vrut sa dorm! N-a fost posibil. Iți vorbeam, și n-am vrut sa las…

Scenariu exploziv despre atacul terorist de la Moscova: Ofițeri FSB s-ar fi putut afla in sala de concerte in timpul atacului

08:50, 26.03.2024 - Ofițeri FSB s-ar fi putut afla in sala de concerte in timpul atacului terorist de la Moscova, noteaza agenția Nexta, care a analizat imaginile de la atacul terorist de la "Crocus City Hall" și a observat ca in sala de concerte, unde au izbucnit cele mai sangeroase evenimente ale atacului terorist, se…

De necrezut: o vasluianca, obligata de instanța sa-și trimita copiii in plasament in Marea Britanie. Mama a solicitat ajutorul președintelui Johannis! (FOTO)

23:55, 17.03.2024 - DECIZIE… Incredibil! Curtea de Apel București a decis ca o mama din județul Vaslui sa-și trimita copiii in plasament in Marea Britanie. Femeia este acuzata de “rapire internaționala de minori” de catre serviciile sociale din Newham, Londra, care au facut și plangerea. Totul a pornit de la o injecție…

Gheorghe Flutur este convins ca ambasadorul SUA a putut sa vada la Suceava un model de ...

19:35, 15.03.2024 - Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat ca este convins de faptul ca ambasadorul SUA in Romania, Excelența Sa Kathleen Kavalec, a putut ca vada in județ un model de stabilitate care trebuie urmat și de alții. Afirmația a fost facuta la finalul vizitei in județul ...

Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Shift și Connect-R, musical marca Aretha Franklin. Moment inedit in ediția a patra: ”Mi se pare incredibil”/ VIDEO

23:31, 09.03.2024 - Ediția din aceasta seara a fost plina de surprize. Shift și Connect-R au ridicat sala in picioare la momentul lor și au reușit sa se autodepașeasca. Au avut nevoie doar de un pian și un microfon, iar cei doi s-au transpus in rolul personajului lor.

Nicolae Ciuca, despre cazul Rosia Montana: "S-a putut ajunge la soluționarea favorabila si prin munca ministerului de condus de Marcel Boloș"

08:35, 09.03.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a comentat verdictul in procesul Rosia Montana, referindu-se la faptul ca, dupa noua ani de procese, Romania obtine o decizie definitiva si prin munca Ministerului de Finante.

Prodanca. Punct și de la capat. Anamaria Prodan, amenda de sute de euro, in America. De ce a fost sancționata impresara: „Incredibil de mult”

21:50, 24.02.2024 - In cadrul emisiunii „Prodanca. Punct și de la capat” de la Antena Stars, Anamaria Prodan a dezvaluit intamplarea de care a avut parte in America. Iata ce amenda a luat impresara, dar și care a fost motivul pentru care a fost sancționata!


Ce parere ai despre aceasta stire?