Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gest EXTREM - Un pacient cu COVID s-a sinucis, aruncându-se de la etajul spitalului. Bărbatul era ambulanțier

Publicat:

Tragedie la din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, unde un pacient infectat cu Covid-19 s-a sinucis aruncandu-se de la etaj. Barbatul avea 57 de ani și era ambulanțier. Nenorocirea a avut loc duminica.

Potrivit Cronica de Teleorman, barbatul era din Alexandria și lucra ca șofer pe ambulanța la o clinica de dializa.

Din primele informații, pacientul s-ar fi aruncat de la etajul al treilea al spitalului, pe fereastra de la baie. Fusese internat vineri dupa-amiaza, dupa ce a fost confirmat cu COVID-19.

Lista COMPLETA a candidaților PNL la alegerile parlamentare:…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Tragedie la Arad. Septuagenar mort dupa ce a cazut de la etajul 7 al unui bloc

09:10, 04.03.2024 - Un zgomot puternic a trezit, luni dimineața, locatarii unui bloc de pe Calea Aurel Vlaicu din Arad. A fost momentul in care un barbat, in varsta de 70 de ani, a cazut pe acoperișul unui cladiri din proximitate

Peste 10 proiecte majore se vor realiza in acest an la Iara

12:46, 21.02.2024 - Primaria Iara continua și in acest an investițiile in infrastructura rutiera, sanatate, amenajare spații de joaca și școli. Primarul Popa Ioan Dorin spune ca aceste proiecte se vor realiza cu fonduri de la bugetul local dar sunt și programe guvernamentale, pe fondul de mediu, AFIR și PNRR. Un prim proiect…

Tragedie in lumea muzicii: Un talent promițator a murit intr-un accident, la numai 32 de ani

22:26, 17.02.2024 - ”Astazi, 17 februarie, in jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați sa intervina la un accident rutier produs in localitatea Dumbravița.La fața locului, polițiștii au stabilit faptul ca un barbat in varsta de 32 de ani, din Dumbravița, in timp ce conducea un…

O femeie din Vaslui, mama a doi copii, s-a sinucis aruncandu-se intr-o fantana. A lasat un bilet de adio

14:35, 31.01.2024 - O femeie in varsta de 43 de ani a murit, marti, 30 ianuarie 2024, intr-o fantana din localitatea Lipovat, județul Vaslui. Vasluianca și-a pus capat zilelor și a lasat și un bilet de adio in care iși cere scuze pentru gestul sau.

Pedeapsa primita de un cuplu din China, care și-a ucis cei doi copii mici aruncandu-i de la etajul al 15-lea

12:25, 31.01.2024 - Tragedia s-a produs in anul 2020, din dorința șocanta a cuplului de a indeplini cerințele familiei femeii, care nu accepta ca aceasta sa se casatoreasca cu un barbat care avea deja copii, conform informațiilor furnizate de AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?