Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Germania vrea un amical de lux cu campioana europeana si mondiala Spania

Publicat:

 Selectionata de fotbal a Germaniei negociaza cu Spania disputarea unui meci amical în 2014 pentru pregatirea Mondialelor din Brazilia, dupa cum a declarat presedintele Federatiei germane de fotbal (DFB), .

Într-un interviu acordat pentru , Niersbach a dezvaluit ca 'în planurile noastre este foarte clara intentia de a folosi partide clasice, adevarate' pentru pregatirea Campionatului din Brazilia si ca Spania, ca actuala campioana europeana si mondiala, este un adversar perfect pentru a îndeplini acest obiectiv.

Pe…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Spania invinge Croația la Euro 2024: 'Furia Roja' a facut o prima repriza perfecta

21:40, 15.06.2024 - Spania a invins Croația in primul meci al Grupei B de la Campionatul European de Fotbal din Germania. Partida s-a jucat sambata pe Olympiastadion din Berlin.Partida din capitala Germaniei a fost caștigata de Spania, scor 3-0.

MECI DE FOTBAL Ucraina – Germania 0-0 in meciul de marți

17:26, 05.06.2024 - Ucraina, prima echipa pe care Romania o va intalni la Euro, pe data de 17 iunie, a jucat marți un amical cu puternica echipa a Germaniei. The post MECI DE FOTBAL Ucraina – Germania 0-0 in meciul de marți first appeared on Informatia Zilei .

Grecia și Spania spulbera speranțele lui Zelenski pentru noi baterii Patriot. Doar Romania, Olanda și Polonia mai dețin sistemele in UE

13:00, 26.04.2024 - A inceput cursa pentru a trimite baterii de aparare antiaeriana in Ucraina, dar se pare ca acestea nu vor veni din Spania sau Grecia, scrie POLITICO. Cele doua tari au refuzat sa urmeze exemplul Germaniei si sa trimita Kievului sistemele Patriot pe care le au in propria dotare, potrivit presei. Vineri,…

Edi Iordanescu, reacție dupa infrangerea in fața Columbiei: 'Am intalnit o forta mondiala'

01:25, 27.03.2024 - Selectionerul Edward Iordanescu a declarat, marti seara, ca amicalul pierdut cu Columbia, scor 2-3, a fost un test util, el apreciind ca reprezentativa sud-americana este o forta mondiala, scrie news.ro. "A fost un test foarte, foarte util, cel mai important test sub comanda mea. Stiam ce urmam sa…

Edi Iordanescu: „Columbia e o forța mondiala, dar am avut mai multe șuturi pe poarta decat au avut Germania, Brazilia și Spania!”

00:40, 27.03.2024 - Edi Iordanescu (45 de ani), selecționerul Romaniei, a analizat infrangerea cu Columbia, 2-3, intr-un meci amical disputat la Madrid, pe „Metropolitano”. Dupa 1-1 cu Irlanda de Nord, Romania a incheiat acțiunea din martie cu o infrangere contra Columbiei, una dintre cele mai impresionante reprezentative…

O fosta campioana europeana rateaza dramatic calificarea la EURO 2024

22:05, 26.03.2024 - Grecia, al carei triumf din 2004 este vazut ca una dintre cele mai mari surprize din istoria Campionatului European, a ratat calificarea la EURO 2024, dupa ce a fost invinsa de Georgia, scor 4-2 la loviturile de departajare, in finala Rutei C a barajului pentru turneul final din Germania.

Germania introduce controale la granițe in timpul Euro 2024

11:45, 26.03.2024 - Ministrul de Interne german, Nancy Faeser, a anunțat marți ca vor fi instituite temporar controale la toate granițele Germaniei pe durata Campionatului European de Fotbal care va avea loc in aceasta vara.

Germania va face controale la frontiera in timpul Campionatului european de fotbal – Euro 2024

11:26, 26.03.2024 - Ministrul de interne german, Nancy Faeser, a anuntat ca vor fi instituite temporar controale la toate granitele Germaniei pe parcursul Campionatului european de fotbal care are loc in aceasta vara, informeaza marti dpa, preluat de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?